Přejít k hlavnímu obsahu

ESEA Advanced: Nejvýše postaveným týmem aktuální sezóny jsou Trust.Universe

27. 6. 2019 | 12:19 Counter-Strike 2
Součástí 31. sezóny pravidelných ESEA lig je i několik česko-slovenských týmů. Nejlépe na tom jsou Trust.Universe, Dark Tigers, eSuba a Team Gravity, kteří si za výkony v minulých sezónách vysloužili účast v ESEA Advanced, tedy třetí nejvyšší soutěži vůbec, odkud vede cesta přímo do Mountain Dew League.
Výchozí obrázek
ESEA

Dnes se tedy zaměříme na ligu Advanced, která v prize poolu nabízí hezkých 15 tisíc dolarů pro osm nejlepších. V play-off se o jednotlivé částky popere TOP32 po šestnácti zápasech základní části, což znamená, že Trust.Universe ve vyřazovacích bojích chybět nebudou. Týmu po poslední změně sestavy to opravdu šlape a je hezké vidět, že se to netýká pouze domácí scény. Dark Tigers to o jednu výhru bohužel uteklo, ještě v nižších patrech se nachází eSuba a Team Gravity, který ještě čeká závěrečný duel, jenž už ale nic nezmění.

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 4 500 dolarů
  • 2. místo: 3 000 dolarů
  • 3.-4. místo: 2 250 dolarů
  • 5.-8. místo: 750 dolarů

Všechny zápasy Trust.Universe (nyní 16. místo)

ESEA Advanced

Všechny zápasy Dark Tigers (nyní 40. místo)

ESEA Advanced

Všechny zápasy eSuby (nyní 55. místo)

ESEA Advanced

Všechny zápasy Teamu Gravity (nyní 66. místo)

ESEA Advanced

Celkové pořadí před závěrečnými zápasy ligy

ESEA Advanced
Štítky: ESEA
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.