Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: Přichází vyvrcholení BLAST Premier a FIFA COOL ligy

11. 12. 2020 | 14:25 Všechny hry
Rok se blíží ke konci a s ním i velké esportové turnaje. Dotaři se těší na vyvrcholení Epic League s účastí BOOMa z Vikin.gg, CSkaři mají před sebou závěrečnou část BLAST Premier a fanoušci FIFA 21 se mohou těšit na poslední kola základní části COOL ligy.
Tipsport CS:GO
Tipsport CS:GO

Dota 2

Vikin.gg si dokázali vybojovat místo ve finále winners bracketu, když porazili NaVi 2:1, ale nyní je čeká je ještě silnější soupeři z Virtus.pro. Zvládne BOOM a spol. sejmout další hvězdnou soupisku? Papírově vyrovnanější duel sehrají celky Liquid a OG, kteří před svým zápasem o přežití mají naprosto totožné kurzy. V rámci druhé divize už je jasno o nejlepší trojici, ale kdo si nakonec odnese zlaté medaile? Budou to favorité z Live to win, nebo překvapí někdo z dvojice Gambit + Alliance?

Dota 2 Sázky

Counter-Strike: Global Offensive

CSkaři se mohou těšit na vyvrcholení play-off BLAST Premier, do nějž vstoupili jako favorité hráči z Vitality. O titul ale usilují i NaVi či Astralis, kteří do svých zápasů v losers bracketu vstoupí jako jasní favorité. Slovenský střelec frozen už je sice bohužel ze hry, ale i tak je rozhodně na co se těšit. V dalším týdnu se odehrají také utkání IEM XV, kde opět uvidíme týmy ze světové špičky.

CS:GO Tipsport

FIFA 21

Ve FIFA COOL lize nás čekají závěrečná tři kola základní části. Boj o play-off se zdá poměrně jasný, ale stále je o co hrát. Play-off pozice totiž mají stále na dosah třeba Marioooso99, Emerickson nebo RIIJK. Zvládne někdo z těchto hráčů spanilou jízdou nakonec proniknout do play-off?

FIFA COOL liga