Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba překvapivě otevírá dveře Fortnite

19. 10. 2018 | 15:30 Fortnite
Vedle PlayerUnknown's Battlegrounds se elitní domácí organizace eSuba rozhodla vstoupit také na Fortnite scénu, a to hned jedním z nejžhavějších prospektů u nás.
Výchozí obrázek

Barvy modré krve bude hájit tým, kteří drží pospolu již přes tři měsíce a na tak novém písečku je to určitě zajímavá vyhlídka do budoucna. Navíc jde také o tým, kde vedle hráčských kvalit celé čtveřice dodává sestavě šmrnc i přítomnost dvou streamerů, Orinna s FritoLem. Pokud sledujete pravidelně naše stránky, tak vám jistě neuteklo, že právě tito dva hráči se po boku týmových spoluhráčů utkají tváří v tvář tuto sobotu na Datart EXPO Fortnite Cupu, první domácí lance v oblíbeném battle royale titulu. Ačkoliv proti sobě, tak pro celou čtveřici to bude první turnaj, kde již budou oficiálně hráči eSuby. Uvidíme, jak jim to pošlape jak ve dvojicích, tak i v klasických squad turnajích, které jsou jejich hlavní náplní.

eSuba Fortnite sekce vypadá následovně:

 Česká republika Mirko 'Orinn' Baumann
 Česká republika Radovan 'FritoL' Zeťák
 Česká republika Matěj 'Fugias' Svoboda
 Česká republika​​​​​​​ Petr 'Pekashi' Mígl

eSuba Fortnite

Vyjádření jednoho z hráčů, Mirka 'Orinn' Baumanna:

Jsme jeden z předních domácích Fortnite týmů, který spolu hraje už nějaký ten pátek. Naše dosavadní soupiska se za poslední 3 měsíce nezměnila a v této sestavě dosahujeme úctyhodných výsledků. Jsme rozděleni na dvě dvojice - Fritol a Fugias, Orinn a Pekashi - jelikož je většina turnajů hraná ve dvojicích.

Jako tým jsme neskutečně rádi, že nás zastřešila eSuba jako největší česká organizace a můžeme ji reprezentovat ve Fortnite. V mnoha ohledech to pro nás znamená neskutečnou motivaci se zlepšovat a dosáhnout svého limitu, pokud nějaký máme. Myslím si, že naše přijetí je výhodné pro obě strany, my se budeme snažit šířit dobré jméno eSuby a ona nás za to zaštítí. Do budoucna jsou naše vize poměrně vysoké, chceme se určitě dostat na EU Pro discord, abychom trénovali vážně s těmi nejlepšími a mohli se nejlepšími stát.

Naším cílem je, aby na nás pořadatelé nejrůznějších turnajů koukali jako na hráče, které tam určitě chtějí. Dosavadní úspěchy jsme posbírali jak na domácí, tak zahraniční scéně. Z tuzemska bych jmenoval výhru ForTheWin squad turnaje a druhé místo v duo ForTheWin. Taktéž jsme si odnesli první místo na PLAYzone turnaji.

Co se týče zahraničí, tak jsou úspěchy o něco větší, máme v týmu 2 skirmish hráče (Summer i Fall), celý kádr byl taktéž účastníkem Eastern Clash, jako reprezentace naší země. Náš zástupce Fugias se umístil v celoevropském showdown turnaji na 36. místě, což je rovněž krásný úspěch. Poslední věcí, která jistě stojí za zmínění, je to, že jako jediné dvě české dvojice účinkujeme v Champ League, dosavadní druhé nejvyšší lize.
Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.