Přejít k hlavnímu obsahu

FACEIT Global Summit: Duo z Universe se postavilo proti FaZe a dalším hvězdám

21. 4. 2019 | 10:29 PUBG: Battlegrounds
Zatímco na FACEIT Global Summitu vrcholí první letošní mezinárodní PUBG klání, tak v ICC Auditoriu na úvod závěrečného hracího dne hostí Sunday Roast Showmatch. Tam se kromě dvojic ze šestnácti vypadnutých týmů představí také známé osobnosti a kvalifikované týmy, mezi kterými nechybí ani dvojice hráčů Trust.Universe.
Team Universe FACEIT Global Summit
Team Universe FACEIT Global Summit

UPDATE: Celé klání nakonec proběhlo s normálními pravidly bez speciálního nastavení, kvůli zkrácení showmatche na pouhé dvě mapy byl upravený také prize pool.

Sunday Roast Showmatch nabídne v neděli odpoledne celkovou dotaci 50 tisíc dolarů. Mezi 32 dvojicemi ze streamerů, analytiků, známých osobností či vypadnutých týmů najdeme také šestici týmů z online kvalifikací. V jedné z nich si česko-slovenská dvojice Trust.Universe vystřílela čtvrté místo a když jedna dvojice nad nimi svou účast zrušila, Karel 'Enthory' Kolman a Jozef 'dodiiikkk' Barcal se mohli těšit z výletu do Londýna.

Na všechny hráče čekají tři zápasy, každý na jiné mapě a s jiným nastavením. Vše odstartuje Miramar, kde se hráči budou muset spolehnout na odstřelovačky, rychlopalky a brokovnice. Následovat bude Sanhok, kde bude podstatně redukován celkový spawn rate, naopak podstatně přibude Crate Dropů a světlic. Vše uzavřou zimní radovánky na Vikendi, kde si užijeme skutečnou show pouze s granáty a melee zbraněmi či pěstmi.

FACEIT Global Summit

Celkový prize pool bude rozdělen pomocí různých odměn následovně:

  • Každý kill: 50 dolarů
  • Chicken Dinner: 5 000 dolarů
  • Závěrečný kill pomocí granátu, molotovu či melee: 2 500 dolarů
  • Zabití jednoho ze speciálních FACEIT hostů: 500 dolarů
  • 10+ zabití v jednom zápase: 500 dolarů

Mezi pozvanými nechybí hráči jako sprEEEzy, Scoom, w1ckk, Teabone, dvojice týmů TSM a také Fuzzface s Ubahem z FaZe Clanu. Kvalifikacemi pak kromě Universe prošli Izako Boars, Supremacy, Stellar, Tornady Energy Battle a Dynamight. Kapitány dvou speciálních týmů budou Steve McNeil a Marcus Bronzy. Vše pak doplní šestnáctka účastníků samotného Global Summitu, která nepostoupila do finále a mezi kterou najdeme zástupce všech světových regionů, odkud bychom vypíchli Cloud9 nebo evropské šampiony z ENCE.

NVIDIA
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.