Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci vytvořili nové skiny superhrdinů!

14. 9. 2020 | 11:25 Fortnite
Díky novým superhrdinským skinům získávají hráči a fanoušci dostatek inspirace pro výrobu svých vlastních kousků. Své hrdiny pak často ukazují na internetu, takže se dneska na některé z nich podíváme.
elastička
elastička

Peter Parker

V nejnovější aktualizaci se v Item Shopu objevil výběr superhrdinských skinů, který hráčům umožňuje si svého hrdinu obléci a nastylovat podle svého uvážení. Uživatel Brucetheblob na serveru Reddit ukazuje svůj vlastní skin odmaskovaného Spider-Mana, který je Peterovi Parkerovi opravdu podobný. 

peter

Elastička

ShortSonic01 naopak vstoupil úplně do jiné franšízy než Marvel a rozhodl se vytvořit Elastičku z Úžasňáků. Není to první postava z této franšízy, kterou se pokusili fanoušci vytvořit, nicméně se stala velmi oblíbenou a hráči doufají, že se skinů jako je tento jednou dočkají ve hře.  

 

elastička

Danny Phantom

Pro ty, kteří si pamatují klasickou show Nickelodeonu s názvem Danny Phantom, vytvořil uživatel XXVjulian skin, který připomíná dospělou verzi této postavy. Bohužel je Fortnite s výběrem různých emblémů na hruď trochu omezený, ale to XXVjulian vyřešil vtipným způsobem. Místo obvyklého Dannyho emblému mu dal na hruď toaletní papír.  

Jsme si jisti, že ve Fortnite budou vytvořeny ještě stovky takových hrdinů, takže se nemůžeme dočkat až uvidíme nějaké nové exempláře.  

danny
Zdroj: www.ginx.tv
Štítky: Fortnite skin,