Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA sekce Inside Games vítá nový přírůstek

6. 5. 2020 | 12:45 EA SPORTS FC 24
Už před více než rokem se Inside Games pustili do podpory fotbalové série FIFA. Hráči této organizace nepatří mezi nejužší špičku, ale místo na domácí scéně si našli. Nyní tato sekce navíc mezi sebou vítá nového člena.
IG Kucera
IG Kucera

Kapitánem FIFA týmu Inside Games je známý streamer Lukáš 'Dodgy' Dočkal, který má s touhle organizací dlouhou minulost i z jiné hry, ale nyní se naplno věnuje FIFĚ. Minulý týden dokonce bojoval ve Sparta Invitational Cupu a kromě toho nebyl daleko od postupu do uzavřené kvalifikace naší COOL ligy. Jako klasičtí hráči jej v sestavě dosud doplňovalo duo Matěj 'Br1ck' Cihla, Jáchym 'Jakeem' Šebl. Tohle složení se ale dnes oficiálně rozrůstá o nový přírůstek, kterým je František 'Kucera' Kučera. Ten na rozdíl od Dodgyho do COOL ligy postoupil, konkrétně jej v blízké době čeká start 2. ligy. Nový člen rodiny Inside Games se vyjádřil následovně:

Kompetitivnímu hraní se věnuji od letošního ročníku FIFA 20, kdy se mi podařilo hitnout Elite 1 a dosáhnout statusu verified a mít tak možnost účastnit se kvalifikací o turnaje pořádané přímo EA. Co se týče mých cílů, rád bych se přiblížil české špičce a dosahovat ve víkendové lize stabilně rank E1. Jelikož jsem nová tvář, tak jsem se zatím neobjevil na nějakých offline turnajích po republice. Mezi největší úspěchy řadím kvalifikace do 2. COOL ligy. Věřím, že spolupráce s iG může být výborný odrazový můstek v mé kariéře FIFA hráče.
Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.