Přejít k hlavnímu obsahu

Finále Fortnite AORUS Z490 série se odehraje v neděli, na co se můžeme těšit?

26. 6. 2020 | 13:34 Fortnite
Finále Fortnite turnajové série, kterou přináší AORUS a Alza.cz, se blíží do finiše! Ve hře o 6 000 Kč totiž zůstává již pouze posledních 30 trojic, které se už v neděli utkají o to, kdo si odnese vítězství v prvním CZ/SK turnaji, který se odehrává ve formátu Trio Arena.
AORUS série
AORUS série

Dvojice napínavých kvalifikačních turnajů je za námi, teď je na řadě velké finále! První domácí turnaj ve formátu Trio Arena, který přináší značka AORUS a obchod Alza.cz, přinesl obrovský zájem, v kvalifikačních turnajích se totiž sešlo téměř 1 000 hráčů, aby si zahráli o to, kdo si zajistí místo ve finále a dostane šanci utkat se o 6 000 Kč. Třicet postupujících trojic už známe, teď se můžeme těšit na napínavou bitvu o nejlepší CZ/SK trojici!

Týmy postupující do finále AORUS Z490 série:
W-KEY MHTTrnkovciSemrádiD1sneylandF1ren x Kašpi x Mumies
,,Controlla Playa"krysyFNiMp BotiMisty owners2 boomeři a českej clix
LizhacksSTENULYKACBombarďácibenjy savage mongraal
W-key GODSdasasasasasasasasasnwmSMJ123456789
hunnydyWhite LamasSaganovciGnom je frajerESSENS LEGENDS
Kriplonzfanoušci ♥WarfeXGod Sensezimbabwe lovers

Finále se uskuteční už tuto neděli od 19:00 a týmy se utkají mezi sebou v novém režimu Arena, který svým systémem motivuje k huntění killů a nabízí tak akční a napínavou hru. Čekání na finále si můžete urychlit soutěží o základní desku a SSD, která právě teď běží na Instagramu AORUS.

AORUS soutěž
Štítky: AORUS
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.