Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic se spojuje s UNICEF na pomoc dětem

17. 1. 2020 | 12:30 Všechny hry
Fnatic se v minulosti vytáhl s celou řadou zajímavých spoluprací, třeba ta poslední byla se značkou Hello Kitty. Nyní však přichází kolaborace pro dobrou věc, protože UNICEF, Dětský fond Organizace spojených národů, nejspíše nemusíme představovat.
Fnatic x UNICEF
Fnatic x UNICEF

Kampaň s názvem #GotYourBack chce vybrat až 250 tisíc dolarů, ale i kdyby se nejvyšší možná laťka nepokořila, o selhání by samozřejmě nešlo. Každá koruna na pomoc dětem je přece dobrá. Za tímto cílem se uskuteční série streamů, kde se představí celá škála týmů organizace Fnatic. Vše pak bude odstartováno 23. ledna, kdy bude hvězda světové FIFA scény Tekkz vysílat spolu s anglickým fotbalistou Marcusem Rashfordem.

UNICEF se dlouhodobě soustředí na zlepšení podmínek a vytvoření radostnějšího života pro každé jedno dítě, k čemuž může dopomoci i cílová skupina okolo Fnatic. Více informací o spolupráci najdete na platformě Tiltify.

Štítky: fnatic, unicef
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.