Přejít k hlavnímu obsahu

FORTUNA COOL liga po odstoupení XDDDDDD nabídne dnes jeden poslední volný slot

24. 7. 2019 | 10:49 Counter-Strike 2
Velký letní shuffle míchá domácí scénou a v rámci rozsáhlých změn tým XDDDDDD musel dokonce po úspěchu v posledním kvalifikačním turnaji odstoupit z FORTUNA COOL ligy. Za pět dvanáct se tedy pro všechny zájemce naskytla možnost urvat pro sebe tento slot v Last Chance turnaji.
FORTUNA COOL liga
FORTUNA COOL liga

Tým XDDDDDD nastoupil do 3. kvalifikačního turnaje FORTUNA COOL ligy ve složení garzeN, teCkoO, Kinzo, Tusi a DglMeister1. Sám kapitán však i na své fanpage oficiálně oznámil, že po odchodu Tusiho a neúčasti teCka i zahraničního hráče DglMeistera nedokáže splnit pravidlo 3/5, tedy do ligy nasadit minimálně tři hráče, kteří si tento slot vybojovali. Jejich místenka v elitní domácí soutěži s prize poolem 105 000 Kč tedy propadává.

Tady nastává šance všech, komu dosavadní tři kvalifikační klání nevyšla a mají tak ještě jednu možnost, tu úplně poslední. Jelikož celá liga startuje už tento týden, tak Last Chance kvalifikace je tu už ve středu od 18:05. Současně s prvními dvěma zápasy základní části tak proběhne boj o to, kdo se již ve čtvrtek připojí do osmičky vyvolených. Kvalifikace bude jednodenní a poběží formátem BO1, finálový duel o postup bude pak BO3.

Štítky: COOL liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.