Přejít k hlavnímu obsahu

Gaming Team Kravaře připravuje OPEN AIR CUP ve FIFA 20

16. 5. 2020 | 15:28 EA SPORTS FC 24
Už za pár týdnů se uskuteční naprosto netradiční turnaj ve FIFA 20 pod taktovkou Gaming Team Kravaře. Hrát se bude s národními týmy a v domácích podmínkách si tak nahradíme mezinárodní fotbal, který zřejmě neuvidíme ještě nějakou dobu.
Gaming Team Kravaře
Gaming Team Kravaře

Gaming Team Kravaře sice plánoval k příležitosti mistrovství světa v ledním hokeji uspořádat i pořádný turnaj v NHL, ale vzhledem k okolnostem to v současnosti nebude možné. Těšit se však mohou hráči FIFA 20, kteří se v červnu dočkají jedinečného 2v2 turnaje OPEN AIR CUP. Hrát se bude pod stany v areálu Městského fotbalového klubu Kravaře. V letních podmínkách jistě nebude nouze o chlazené nápoje a občerstvení. Na tenhle letní zážitek zkrátka nezapomenete!

    Na výběr bude z národních týmů, přičemž každý bude povolen pouze dvakrát. Hrát se bude v šestičlenných skupinách, odkud vždy nejlepší čtyři dvojice postupují do play-off. Turnaje se bude moc účastnit kdokoliv a hráči odehrají skupinovou fázi na té konzoli, kterou si zvolí při registraci (PS4 nebo Xbox ONE). 

    Důležité informace:

    • Kapacita: 24 dvojic
    • Prize pool: 10 000 korun a body na listopadové GRANDFINÁLE, kde se bude hrát o 20 000,-
    • Registrační poplatek: 250 korun na osobu (500 na dvojici)