Přejít k hlavnímu obsahu

GLL Season 2 jde příští víkend do finále

4. 8. 2018 | 16:43 PUBG: Battlegrounds
Po úspěšné Global Loot League Season 1 organizátoři neváhali a ve druhé sezóně dokonce zdvojnásobili prize pool, o který si nejlepší týmy světa zahrají o víkendu 10. až 12. srpna.
Výchozí obrázek

Po úspěšné Global Loot League Season 1 organizátoři neváhali a ve druhé sezóně dokonce zdvojnásobili prize pool, o který si nejlepší týmy světa zahrají o víkendu 10. až 12. srpna.

Druhé vydání jedné z nejprestižnějších dlouhodobých soutěží opět probíhalo ve třech regionech. Tohle se sice nezměnilo, co je však novinkou, tak místo konání finále, které se přestěhovalo z Rumunska do švédského Stockholmu. Také prize pool blížícího se vyvrcholení byl zaoukrouhlen na 100 000 $ (~2,2 mil. Kč). 10. až 12. srpna bude na programu celkem 18 her, každý den šest map, napůl Erangel a Miramar. Tuto šestnáctku kvalifikovaných týmů uvidíme příští víkend v akci:

{#Evropská unie} Pittsburgh Knights{#Evropská unie} FaZe Clan{#Francie} Team Vitality{#Evropská unie} Team Liquid
{#Itálie} MOONWOLF{#Německo} PENTA Sports{#Německo} Tollenz Lions{#World} Team Totality
{#World} Wildcard Gaming{#Spojené státy americké} Team Gates{#Spojené státy americké} SetToDestroyX{#World} Team Dignitas
{#World} Ghost Gaming{#Ruská federace} Natus Vincere{#Turecko} Griffins{#Ruská federace} M19

Finále Global Loot League Season 2 přivítá řadu účastníků nedávného PUBG Global Invitationalu, dvakrát stříbrný Team Liquid bude i zde jedním z aspirantů na vítězství. Hladový po úspěchu bude FaZe Clan nebo také obhájce prvenství Natus Vincere. Ve Stockholmu se však představí také outsideři v čele s MOONWOLF z Itálie. Světová scéna je opravdu rozmanitá a i když se ti nejlepší na podobných akcích opakují, černé koně budou bojovat o uznání a třeba i o nejvyšší příčky.

Štítky: GLL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.