Přejít k hlavnímu obsahu

Grandfinále JP League zná své vítěze

17. 1. 2021 | 18:00 Counter-Strike 2
Třetí sezóna JP League dospěla ke svému konci, dnes od 15 hodin jste mohli ty nejlepší zápasy celé ligy sledovat na Twitchi.
Výchozí obrázek

Update: Vítězem grandfinále se nakonec stal tým 1day Heroes, který nad RELAXKKATUS zvítězil s celkovým bodovým skóre 16:6. 

Loni koncem října započal 3. ročník JP League, jehož se účastnily týmy jako např. nEophyte, SAMPI AC, Universe AC, 1dayHeroes, Rentgen Gaming, Infactus Gaming, RELAXKAKTUS a další. Do grandfinále se ovšem dostali jenom ti nejlepší. Těmi se nakonec staly týmy RELAXKKATUS a 1dayHeroes.

Grandfinále začíná již dnes v 15 hodin, sledovat ho můžete na Twitchi JP League. Výherce kromě titulu obdrží také odměnu ve výši 85 euro, tým na druhém místě pak 30 euro a tým s bronzovou medailí si odnese částku 15 eur. 

Myslím si, že se určitě máte na co těšit. Naším cílem je posunout celkovou produkci i esport tam, kam podle nás patří, a děláme pro to vše. Doufáme, že naši práci oceníte a přijdete se podívat na krásné utkání v CS:GO a kvalitní komentátorské schopnosti našich casterů. Za celé vedení JPL děkujeme všem za jejich podporu a důvěru,

uvádí majitel JP League, Honza „J0hnis“ Štál.   

Štítky: JP League