Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN to stále má v sobě, ovládl Dignitas Wingman Series a porazil všechny bývalé ninjas

29. 3. 2020 | 11:36 Counter-Strike 2
Americký tým Dignitas, ve kterém teď září švédské legendy GeT_RiGhT, f0rest a spol., uspořádal 2v2 turnaj mezi hráči svých CS:GO týmů. Členové mužského a ženského týmu se spojili, aby našli ty nejlepší členy CS:GO týmů v Dignitas. Všem však vypálil rybník stand-in a coach, nejlepší dvojicí se totiž stal GuardiaN a XP3.
GuardiaN wingman champion
GuardiaN wingman champion

Na začátku letošního roku se splnil tajný sen mnoha CS:GO fanoušků a švédské legendy se sešly opět pod jednou vlajkou. Řeč je samozřejmě o hráčích GeT_RiGhT, f0rest, Xizt a friberg, které doplnil norský mladík hallzerk, na pozici coache se navíc vrátil pátý legendární ninja fifflaren. Dignitas teď bojují v lize FLASHPOINT, kvůli problémům s vízem se však musí obejít bez hallzerka. Na pomoc ale přišla další CS:GO legenda, kterou není nikdo jiný, než slovenský sniper GuardiaN.

Dignitas

Dignitas se však neúčastní jenom bojů ve FLASHPOINT, ale rozhodli se také uspořádat Wingman turnaj, neboli 2 proti 2, přičemž týmy byly složeny z členů mužské a ženské sekce. Těch se zúčastnil také GuardiaN, který se pro turnaj spojil s coachem ženské sekce XP3, a hned první zápasy ukázaly, že toto spojení bude fungovat. 

Ve skupinové fázi si poradili s Xiztem, GeT_RiGhTem i fribergem a postoupil přímo do finále z prvního místa. Ve skupinách se sice nesetkali s poslední dvojicí, f0restem a EMUHLEET, to však GuardiaNa trápit nemuselo, protože právě ti se nakonec stali druhým finálovým týmem. Ani f0resta se však naše favorizovaná dvojice nezalekla a suverénně si GuardiaN a XP3 odnesli trofej za nejlepší dvojici v řadách Dignitas.

Zábava však skončila, tým totiž musí bojovat o postup do play-off v FLASHPOINT. GuardiaN a jeho ninjové pokračují v boji ve středu, kdy se utkají proti týmu Orgless. A zápas to bude opravdu důležitý, pokud by totiž Dignitas prohráli, postup do play-off by byl pouze v teoretické rovině.

Štítky: GuardiaN, Dignitas
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.