Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners.AOC představují novou sekci, ve které hraje i známý český fotbalista

2. 4. 2020 | 12:54 PUBG: Battlegrounds
Organizace Gunrunners patří k velkým stálicím domácí scény a dokonce vlastní jeden ze dvou dosavadních českých titulů. Loňská sestava už ale spolu nepůsobí, tudíž bylo potřeba složit mančaft no. Oproti minulým pokusům tak do GRS míří čtveřice úplně nových hráčů.
Gunrunners PUBG
Gunrunners PUBG

Kapitánem týmu je Connor 'aNTHRAx' Chuchválek, který má za sebou například působení v NecroRaisers, Kings of Sosnovka či naposledy v BRUTE. Ten si do své sestavy vybral Jakuba 'pulsEEE' Laně, bývalého hráče GLORE, a Lukáše 'lukiiii' Římana. Čtveřici pak uzavírá Michael 'lifiis' Lüftner, jehož jméno můžete znát zcela z jiného odvětví. Český fotbalista kyperské Omonie, který vlastní tituly z české i dánské fotbalové ligy, se poprvé již před dvěma lety ukázal na spajKKově streamu a ve volném čase se věnuje právě kompetitivnímu hraní PUBG. Při době pozastavení většiny světových soutěží tak není divu, že se nechal zlákat jedním z domácích týmů.

Nová sestava si premiéru v Gunrunners.AOC zažila krátce po svém představení na naší Predator MČR Squad Series, kde se kluci dokonce dostali na stream. Dokonce se jim podařilo vyhrát hned první hru na Sanhoku, bohužel s nízkým počtem killů. Celkově se při prvním dějství nové série umístili na 16. příčce.

Nová sestava GRS vypadá následovně:

 Česká republika Connor 'aNTHRAx' Chuchválek
 Česká republika Jakub 'pulsEEE' Laně
 Česká republika​​​​​​​ Lukáš 'lukiiii' Říman
 Česká republika​​​​​​​ Michael 'lifiis' Lüftner

Naše cíle jsou jasné, v letošním roce se chceme prosadit na česko-slovenské scéně jak v online turnajích, tak na offline akcích PLAYzone Challenge a Mistrovství ČR v počítačových hrách. Bojovat budeme i v zahraničních turnajích, například v PEL Open League. Moc nás těší, že jsme se mohli domluvit s organizací jakou je Gunrunners na vzájemné spolupráci a podpoře v této sezoně. Budeme se snažit reprezentovat tuto organizaci v co nejlepším světle, tak držte palce.

okomentoval přesun do Gunrunners kapitán aNTHRAx.

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.