Přejít k hlavnímu obsahu

HCT Winter Championship: Faeli do play-off nepostoupil

3. 3. 2019 | 00:59 Hearthstone
Je to tady, vrchol zimní sezóny ve hře Hearthstone začíná a nechybí u toho ani domácí zástupce! Jak se bude Faelimu dařit?
HCT Winter Championship
HCT Winter Championship

UPDATE #1: Skupiny jsou u konce a s nimi i šance Oldřicha "Faeli" Mahdala na postup na Mistrovství světa. Po úvodní prohře se sice ještě zvládl vzchopit a v LB uhrát jednu výhru, v zápasu o postup už ale byl nad jeho síly bloodyface. V play-off tedy českého zástupce sledovat moci nebudeme, zajímavá podívaná to ale nepochybně bude i tak!

Play-off

Prize pool:

  • 1. místo: 50 000 $ + postup HCT World Championship
  • 2. místo: 40 000 $ + postup HCT World Championship
  • 3. až 4. místo: 20 000 $ + postup HCT World Championship

Zimní Hearthstone sezóna už je skoro u konce, nyní už zbývá jen korunovat jejího mistra a rozhodnout, kdo z ní postoupí na Mistrovství světa! O tom rozhodne turnaj HCT Winter Championship, který přivítá z každého ze čtyř regionů kvarteto hráčů.

A to v regionu evropském znamená i našeho zástupce, přes složitou sérii kvalifikací se totiž na Šampionát probojoval i Oldřich "Faeli" Mahdal. A co na něj a zbylou patnáctku zúčastněných čeká? Na úvod byli karbaníci rozděleni do čtyř skupin po čtyřech hráčích, které se budou hrát formátem GSL. Dále tedy postoupí jen osmička nejlepších, která se o postup na HCT World Championship popere v Single-Elimination play-off. Samotné zápasy jsou pak BO5 hrané ve formátu Conquest s jedním banem. Faeli bude své štěstí pokoušet ve skupině B, tak mu nezapomeňte držet palce!

Skupina A:

Skupina A

Skupina B:

Skupina B

Skupina C:

Skupina C

Skupina D:

Skupina D
miluju videohry a hlavně ligu legend