Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games chystají návrat na LOL scénu. Tým angažoval Kocourka a spol.

24. 1. 2020 | 16:30 League of Legends
Inside Games se po více než 10 měsících vrací na domácí League of Legends scénu. Organizace nabrala tým, který v kvalifikaci působil pod jménem "Speedrunning it" a pro tým nic jiného, než postup do play-off asi nepřipadá v úvahu.
Lachtan Inside Games
Lachtan Inside Games

Nová soupiska se skládá ze zkušených hráčů. Hned na toplane uvidíme BadPie se zkušenostmi z německého týmu PANTHERS Gaming, se kterým si zahrál i nejvyšší soutěž - Premier Tour. Junglerem týmu je Kocourek, který si loni udělal jméno hlavně jako kouč jarních vítězů z AS Trenčín a následně pomáhal řeckému týmu Outlawz. Nyní se ale vrací do herního křesla a jeho parťák na midlane bude další zvířecí navrátilec na nejvyšší scénu - Lachtan. Ten se po loňské účasti na LEGENDs v dresu Vikingekrig vytratil ze scény, ale napříč scénou zní, že mu pauza jen prospěla. Menší otazník visí nad botlane, kde uvidíme neznámého Nizozemce Dropa a českého supporta Furyho, který si na ERL úrovni odbyje premiéru.

Sestava Inside Games:

 Slovensko Nicolas "BadPie" Mihalík (Top)
 Česká republika Sebastián "Kocourek" Vrzák (Jungle)
 Česká republika Jan "Lachtan" Bajer (Mid)
 Nizozemsko Vincent "Drop" Rietberg (AD Carry)
 Česká republika Roman "fury" Koulák (Support)

Vyjádření Lachtana pro týmový web:

„Nabídku od Inside Games jsme se rozhodli přijmout z mnoha důvodů, například dobré zázemí, příjemní fanoušci nebo možnost se dále rozvíjet. jak v týmu, tak jako jednotlivci. Naším cílem je urvat v Hitpoint Masters TOP 2 a myslím, že na to máme. Naší soupisku doplní také zahraniční hráč z Nizozemska. Naše komunikace probíhá tedy primárně v angličtině, což vnímám pozitivně a věřím, že to pro nás nebude překážka.Vincent je talentovaný a těšíme se na jeho spolupráci s námi. Závěrem chci poděkovat všem fanouškům Inside Games, který nám budou fandit a budeme se Vás snažit nezklamat! Uděláme maximum proto, aby jsme Inside Games dotáhli do Evropy!”