Přejít k hlavnímu obsahu

Poloprofíci z Inside Games jsou kompletní, čtvrtým hráčem se stává FreeKill

24. 1. 2020 | 20:31 PUBG: Battlegrounds
Kvalifikace na GLL Season 4 a PGS Berlin klepou na dveře, takže týmy finalizují své soupisce. Nejinak tomu je i v táboře Inside Games, kteří v posledních týdnech urputně testovali dva hráče. V základní sestavě bylo místo ale jen jedno a v den uzávěrky je konečně jasno.
Inside Games
Inside Games

Inside Games se začátkem loňského roku stali prvním domácím full-time PUBG týmem, který s přídomkem poloprofesionální brázdil zahraniční scénu. V jednom ze tří splitů PEL Contenders si sice zahráli o udržení, ve dvou zbývajících se ale jako jediný český tým podívali do Berlína, kde si zahráli proti evropské elitě. Na domácí scéně přišel triumf z PLAYzone Challenge, ale i zklamání na MČR. Právě krátce po něm už měl tým zcela jasno o tom, že bude muset přijít změna. Na testování nového doplňku své čtveřice tak měli dostatek času.

Není žádným tajemstvím, že o angažmá v Inside Games usilovali Nowikk a FreeKill, kteří se měli v posledních týdnech šanci ukázat v nejednom turnaji. Místenku pro sebe nakonec urval druhý jmenovaný, který dosud hájil barvy týmu Universe. Nowikk oproti tomu po konci v eSubě ostrouhal. S novou posilou čeká IG již v těchto dnech kvalifikace na GLL, která bude ostrým testem před pokročilou fází evropské kvalifikace na PGS Berlin Major. S příchodem dalšího nadaného fraggera je tak bude bezpochyby o to větší radost sledovat.

Kromě dvou zmíněných soutěží ale už dnes v noci čeká FreeKilla první oficiální vystoupení v dresu Inside Games, na programu je totiž první finálový den mezinárodní soutěže 303 Royale, kam IG postoupili.

Inside Games budou v roce 2020 působit v tomto složení:

 Česká republika Miloslav 'PiXeL1K' Feik
 Česká republika Miroslav 'Odstřelovač' Ernygr
 Česká republika Petr 'Zampeek' Žampach
 Česká republika Martin 'FreeKill' Pola

Martin 'FreeKill' Pola
Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.