Přejít k hlavnímu obsahu

Jarla: Jsem rád za výhru na domácí scéně

17. 11. 2018 | 20:22 Hearthstone
Poslední rozhovor není samozřejmě s nikým jiným. než samotným vítězem celého Vodafone MČR v mobilních hrách, Jarlou. Co na sebe prozradil?
Jarla
Jarla

Jak se po zisku titulu cítíš?

Po zisku titulu se cítím výborně! Dva dny před turnajem jsem ani nevěděl, jestli dorazím ze zdravotních důvodů, ale den před turnajem jsem se rozhodl, že se cítím lépe a že by byla škoda zůstat doma. Noc před prvním dnem turnaje jsem toho sice moc nenaspal, protože se mi vrátila teplota a nebylo mi moc dobře, ale pak to bylo lepší a postoupil jsem do TOP 4. Druhý den jsem se cítil už o dost lépe, sice jsem sotva mluvil, ale na Hearthstone hlas nepotřebujete a dopadlo to nejlépe, jak mohlo

Ty jsi známý svými výsledky i v zahraničí, reprezentuješ dokonce zahraniční tým. Je pro tebe výhra na MČR cenná, či to bereš jako každý jiný turnaj?

Já se hlavně soustředím na zahraniční turnaje a sbírání bodů jak pro týmové standingy, tak pro osobní bodování, a mým hlavním cílem hlavním cílem je vždy dostat se na World Championship, což se mi zatím nepodařilo. Každopádně i tak mám docela úspěšný rok a momentálně jsem 2 star master s 180 HCT body. MČR jsem bral jako takový oddechový turnaj, ale určitě je pěkné vyhrát i něco na domácí půdě a jsem za to rád. 

Jaké máš v Hearthstone plány do budoucna?

Jak jsem již zmínil, chci se dostat na Worlds, ať už letos nebo za rok/dva. Mám ještě rok smlouvu, takže příští rok bych se měl Hearthstone opět věnovat naplno. Zatím vlastně nevíme, co Blizzard chystá na příští rok, ale měli bychom se to brzy dozvědět a podle toho se uvidí, jaké ty plány vlastně reálně budou.

Jarla

Pokusíš se příští rok titul obhájit?

Pokud mi opět bude stačit hrát ladder/zahraniční turnaje na to, abych se mohl účastnit kvalifikací na MČR, tak to určitě zkusím. 

Ty a Artifact – uvidíme někdy tuto kombinaci?

Artifact má vyjít někdy koncem tohoto měsíce, zatím té hře moc nerozumím i přesto, že jsem koukal v Oslu na Muzzyho a Fena, jak to hráli. Budu-li mít v prosinci čas, tak to možná po DreamHacku ve Švédsku zkusím.

Díky za rozhovor, nějaký vzkaz na závěr?

Díky všem co mi fandili na MČR, moc si toho vážím, fanděte i nadále! Můžete mě sledovat na Facebooku nebo na Twitteru, kde se dozvíte, když budu někde hrát. 

Patička
Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend