Přejít k hlavnímu obsahu

KAPARZO doplňuje sestavu Gravity o osvědčené střelce

26. 3. 2020 | 19:14 Counter-Strike 2
Team Gravity se před uzávěrkou sestav Tipsport COOL lig stal jednou z obětí lovu konkurence. KAPARZO ovšem nesložil zbraň a z řady zvučných jmen volných hráčů si nakonec vybrala dvě opravdu zajímavá.
WANTYYYY
WANTYYYY

Jak už to mnohdy bývá, jedna změna v jednom týmu může spustit domino efekt u řady dalších. A na špatném konci této lavina se tentokrát ocitl Team Gravity. Jeho kapitán David 'KAPARZO' Lacina byl s výkony svého týmu při úspěšné kvalifikaci do 1. Tipsport COOL ligy opravdu spokojený – bodejť by ne, když kluci dokázali potrápit i samotné SINNERS. Poté však přišla tvrdá rána, když se konkurenčním celkům podařilo ulovit dvě mladé pušky. Řeč je o Lukáši 'Majky' Měcháčkovi a Michalu 'budwar' Weiserovi, jejichž nová působiště se brzy dozvíte.

Právě na dravém mládí si nová Kaparzova sestava zakládala, ale zkušený kapitán nyní musel sáhnout mezi známá jména. Dres týmu Gravity po delší době opět oblékne Tomáš 'WANTYYYY' Jarolím, který byl před dvěma lety právě u vzniku této organizace. Pátým do party se stane podobně ostřílený hráč, konkrétně někdejší in-game leader profesionálního týmu eXtatus, Richard 'queztone' Strnátko. Ten vypadal po podzimním angažmá v Inside Games, které skončilo neúspěchem na MČR, že s aktivním hraním pokračovat nebude. Opak je ale pravdou a několikanásobný mistr České republiky se vrací do akce. Premiéru v oficiálním zápase si posílená pětice odkroutí už v pátek, kdy na Team Gravity čeká BO5 série o postup do Sazka eLEAGUE.

Start Tipsport COOL ligy je naplánován už na 30. března a odhalit svoje pozměněné soupisky se v následujících dnech chystají i další organizace. Na navazující oznámení tak zřejmě nebudeme čekat příliš dlouho.

Team Gravity bude nyní hrát v tomhle složení:

 Česká republika David 'KAPARZO' Lacina
 Česká republika Šimon 'suplicK' Skuplík
 Česká republika Martin 'zur1s' Sláma
 Česká republika Tomáš 'WANTYYYY' Jarolím
 Slovensko Richard 'queztone' Strnátko

 Slovensko René 'fazen1z' Szííjártó – náhradník pro Tipsport COOL ligu

Zdroj: @KaparzoGO
Štítky: Team Gravity
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.