Přejít k hlavnímu obsahu

Kup si tričko, přispěj k prize poolu PLAYzone Challenge a můžeš vyhrát monitor!

13. 6. 2019 | 17:29 Všechny hry
Pro první ročník PLAYzone Challenge jsme se rozhodli dát možnost i komunitě navýšit celkový prize pool akce, spolu s tím je nyní také možnost vyhrát parádní herní monitor od Samsungu.
PLAYzone Challenge 2019
PLAYzone Challenge 2019

Již před několika týdny jsme oznámili finanční odměny pro PLAYzone Challenge 2019, avšak s přídomkem minimální – to proto, že základních 220 000 Kč bylo před doplněním dvou dalších titulů zcela garantovaných, ale ne konečných. Po vzoru světových eventů tak dáváme možnost přispět do celkového prize poolu naprosto každému, a to minimální částkou 100 Kč. Pokud však nechcete přispět "jen tak", připravili jsme si pro vás také unikátní tričko, k jehož koupi můžete přidat libovolnou částku extra. I z každého trička půjde do prize poolu minimálně 100 Kč, ten tak může každým dnem růst a růst. Podpořit akci libovolnou cestou můžeš zde.

PLAYzone Challenge 2019

K možnosti podpořit největší BYOC akci roku jsme spojili síly také se Samsungem, který se rozhodl věnovat oficiální monitor akce s označením 27" Samsung C27FG73 i do soutěže. Ten je součástí balíčku All Inclusive a disponuje parádní QLED matnou obrazovkou s Full HD rozlišením, odezvou 1ms a frekvencí 144Hz.

Jak se do slosování zapojit? Je to naprosto jednoduché! Stačí jen přispět do prize poolu PLAYzone Challenge 2019 koupí trička nebo alespoň stokorunou a následně mít při slosování 22. června dostatek štěstí, aby byl 27palcový krasavec od Samsungu právě váš. Každý příspěvek či tričko rovná se jeden lístek do slosování.

PLAYzone Challenge 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.