Přejít k hlavnímu obsahu

Leckr a huhy si v dnešním PLAYzone Podcastu detailně posvítí na týmy v letní Tipsport COOL lize

5. 8. 2020 | 12:00 Counter-Strike 2
Letní splity největších domácích soutěží klepou na dveře a jako první odstartuje Tipsport COOL liga už v pondělí 10. srpna. Liga přivítá tři nové týmy a jednu novou organizaci, o čemž se ve čtvrtém živém pokračování PLAYzone Podcastu pobaví moderátor Tučňák spolu se zkušeným duem leckr, huhy.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Tipsport COOL liga a Sazka eLEAGUE se mezi jarní a letní sezónou hodně přiblížily. Nejen, že organizátoři obou soutěží sjednotili určitá pravidla, ale vzhledem k postupům a sestupům bude v nadcházejícím splitu hrát obě soutěže stejných sedm týmů, jedinou výjimkou jsou Eclot Gaming (Tipsport COOL liga) a RAMS (Sazka eLEAGUE). Vzhledem k blížícímu se startu si si Pavel 'Tučňák' Kristán pozval Michala 'leckr' Kadlíčka, který s Projektem F v ligách chybí, aby spolu s Přemkem 'huhy' Malinou podebatoval o soupiskách jednotlivých týmů a hlavně jejich šancích. A kdo ví, možná dojde i na nekompromisní predikce či ostré názory na některé změny v sestavách!

Čtvrtý díl druhé sezóny PLAYzone Podcastu odvysíláme v premiéře ve středu 5. srpna od 17:30 na našem Twitchi, následující den se můžete těšit na archiv. Další platformy, jako Spotify, budou dostupné o víkendu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.