Přejít k hlavnímu obsahu

Limitovaná edice Fortnite x Marvel je nyní dostupná na Amazonu

30. 9. 2020 | 10:25 Fortnite
Čtvrtá sezóna je v současné době téměř v polovině, a jelikož se stala mezi hráči velmi oblíbenou, byl na její počest vytvořen speciální merch, ve kterým si každý přijde na své.
Fortnite x Marvel
Fortnite x Marvel

Oblečení a doplňky s Thorem, Iron-Manem, Wolverinem a dalšími superhrdiny jsou nyní zlatým dolem pro všechny prodejce. Jak už jsme psali výše, na své by si měl přijít každý, a to hlavně z důvodu četného obsahu a mnoha druhů zboží. Zdá se, že Epic Games nezůstává pozadu, a tak ve spolupráci s Disney spustil online prodej exkluzivní řady Marvel věcí na Amazonu. Pojďme si tedy postupně ukázat, co všechno sem spadá.

Trička a mikiny

Doktor Doom či Thor? Nebo někdo úplně jiný? Výběr je jen na vás, jelikož si můžete vybrat z celé řady těchto tematických kousků.

troíčka
trika

Doplňky

Zde si naopak můžete vybrat z mnoha potisků a samolepek s lamou a postavičkami. Vyberou si zde i milovníci batohů a ledvinek.

pic1
pic2

Hračky a sběratelské předměty

Nejzajímavějším oddělením je dozajista to s hračkami a sběratelskými předměty, kam byly přidány figurky populárních postaviček a také NERF pušek.

hry1
hry2

A to není zdaleka všechno! Pokud vás nabídka zaujala a chcete se poohlédnou po nějakém speciálním zboží, tak není nic jednoduššího než se ponořit do stránek Amazonu. Našli jste to, co jste hledali?

Štítky: Disney, Marvel