Přejít k hlavnímu obsahu

MEET POINT: Team Brute v turnaji končí

24. 5. 2019 | 19:00 Counter-Strike 2
Krátce po olštýnském vystoupení týmu eXtatus budeme mít v Polsku o další výpravu postaráno. Pozvánku na Games Clash Masters kvalifikaci obdržel Team Brute, a ve hře je opravdu hodně.
PGE Narodowy
PGE Narodowy

Team Brute na svých sociálních sítích naznačil, že bude muset zklamat své fanoušky a již brzy odhalí, o co přesně jde. Zprávou číslo jedna je totiž odřeknutí účasti na Tiger Masters kvalifikaci, která se koná tento víkend v pražském RE-LOADu. Jejich slot na turnaji o postup na celoroční finále tak propadá Teamu Gravity.

Team Brute

To hlavní však bylo oznámeno až posléze. Po vypadnutí dvou kvalifikovaných týmů z východní Evropy, které se nebyly schopny do Polska dostavit, byl Team Brute osloven jako náhradník na offline kvalifikaci turnaje Games Clash Masters, který v letošním roce nabídne podobně jako Good Game League dotaci 100 000 dolarů. Turnaj s názvem MEET POINT sice sám o sobě nevynese účastníkům žádné prize money, ve hře ale bude právě slot na velkém zářijovém finále. Ve dnech 24. až 26. května se Team Brute utká s řadou týmů širší polské špičky, místem konání je Národní stadion ve Varšavě.

Český zástupce je sice v žebříčku HLTV.org hodnocený nejhůře ze všech účastníku této offline kvalifikace, ale Poláci vědí, že s Brute je nutné počítat. Tento tým totiž ještě ve starším složení získal vloni v říjnu na Polbit Arena Tournamentu parádní druhé místo, když porazil EURONICS Gaming nebo Codewise Unicorns.

MEET POINT přivítá tuto osmičku týmů, na finále postoupí pouze vítěz:

  •  Polsko Izako Boars: matty, nawrot, tecek, NEEX, Patitek
  •  Polsko PACT: darko, lunAtic, Sidney, Sobol, morelz
  •  Polsko AVEZ: stark, ponczek, mynio, crank, sany
  •  Polsko x-kom: STOMP, oskarish, mono, innocent, reatz
  •  Polsko Codewise Unicorns: leman, Crityourface, azizz, Luz, MdN
  •  Polsko MRGiNO: SOON, Zorineq, splawik, grzes1x, RaveR
  •  Polsko Warriors: miloszek, SZEJN, ikS, mYR, fullspeed
  •  Česká republika Team Brute XPG: leckr, capseN, MAXX, fazen, AJTT
MEET POINT: skupina B
  Polsko PACT19      
 Pátek 11:00   Polsko PACT11   
  Polsko MRGiNO16      
    Pátek 14:00   Polsko x-kom 
  Polsko x-kom16      
 Pátek 12:30   Polsko x-kom16   
  Česká republika Team Brute6      
         
     Polsko PACT16   
  Polsko MRGiNO11 Pátek 18:00   Polsko PACT 
 Pátek 15:30   Česká republika Team Brute4   
  Česká republika Team Brute16      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.