Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Kde najdu Rapid’s Rest pro sebrání kamene?

31. 7. 2020 | 20:10 Fortnite
Jelikož toto místo není zobrazené na mapě, je poněkud těžší zjistit, kde se nachází. Poradíme vám, kde ho najít, abyste výzvu mohli splnit.
splněná výzva
splněná výzva

Každý týden ve čtvrtek je vydáno 7 nových výzev. Za každou splněnou dostanete 35 000 a více XP bodů, které vám pomohou postupovat v Battle passu a získávat odměny. Jednou z těchto výzev je i sebrat 300 kusů kamene v Rapid’s Rest. 

Kde Rapid’s Rest leží? 

Jak jsme již zmínili, toto místo není nikde vyznačeno, a pokud nejste zrovna velkými znalci mapy, tak vám možná bude dělat problém místo najít. Nachází se východně od Lazy Lake a severně od Catty Corner. Navíc je přímo u řeky. Pro lepší orientaci jsme ho zakreslili na mapě: 

rapid

Jakmile přistanete v Rapid's Rest, tak uvidíte, že okolo se nachází několik skal, takže pro vás bude velmi lehké kámen sesbírat. Potřebovat ho budete 300 a po dokončení obdržíte 35 000 XP bodů. Výzvy tohoto týdne jsou poněkud snadné, a jediná, která by vám mohla dělat problém, je najít koule příze v Catty Corner. Pokud si s výzvou nevíte rady, připravili jsme si pro vás článek zde

Štítky: Challenge,