Přejít k hlavnímu obsahu

Nejnovější výzvy: Najdi laboratoř Tonyho Starka v tajném domu u jezera

11. 10. 2020 | 13:07 Fortnite
V dnešním článku vám prozradíme konkrétní lokaci laboratoře, kterou si od váš žádá jedna z nejnovějších týdenních výzev. Jako odměnu za její nalezení získáte zkušenostní body, které vám pomohou při cestě vašim Battle Passem.
laborka
laborka

Lokace Stark Industries byla přidána v aktualizaci v14.10 a je domovem Iron-Mana, od kterého se odvíjí i výzva požadující najít jeho laboratoř. Tento úkol patří k těm lehčím, jelikož jezero není zas tak velké. I kdybyste měli obejít všechny domy, zabere vám to pouze několik minut. Oříšek je v tom, že se laboratoř nachází ve sklepě, o kterém ne každý ví. Pokud jste dům nenašli, označili jsme ho pro vás na mapě níže:

lokace

Jak můžete vidět, dům se nachází na severovýchodní straně mapy. Máte rovnou dvě možnosti, jak se do laboratoře dostat. Jedna z nich je, jít dovnitř a prokopat se do sklepa. Druhou je najít obrovský keř u domu a ten projít, nebo krumpáčem vytěžit, což vám odhalí vchod dolů. Jediné, co by vám v těchto dnech mohlo dělat problém, je velký počet hráčů, kteří se též budou snažit výzvu dokončit. Doporučujeme vám tedy zkusit úkol splnit v Team Rumble módu, nebo počkat pár dnů, než o místo opadne zájem. Hodně štěstí při plnění!