Přejít k hlavnímu obsahu

Neon reformed! Slovenský střelec posílil FC Schalke 04 Esports

5. 3. 2020 | 22:44 League of Legends
Matúš "Neon" Jakubčík má za sebou kompetitivní ban a vrací se ve velkém stylu! Slovenské AD Carry totiž posílilo tým FC Schalke 04 Esports, konkrétně německou Evolution divizi. Ta aktuálně vede německou Prime League, kde hrají i Freeze a Kamilius.
Neon
Neon

Neon byl na začátku sezóny zabanován kvůli toxickému chování v SoloQ. Mladý Slovák ale ukázal svou motivaci, tvrdě trénoval a probojoval se na špičku žebříčku na EU West. I s ohlédnutím k jeho zkušenostem tedy nebyl pochyb, že ho brzy do svých řad zláká nějaký přední evropský tým a tak se také stalo. Neonův nový tým - Schalke 04 Evolution aktuálně se skóre 12:3 vede německou Prime League. Proti němu stojí například mousesports, BIG nebo ad hoc gaming, v jehož barvách nás hájí Kamil "Kamilius" Košťál a Aleš "Freeze" Kněžínek. 

Neon zaplní místo po Innaxem, který kvůli Forg1venově odchodu posílil soupisku v LEC a několik týdnů musel hrát jak německou ligu a LEC. Není samozřejmě vyloučeno, že by se Neon a Innaxe mohli ještě v průběhu splitu prohodit, zvlášť vzhledem k nevalným výsledkům hlavního týmu Schalke, které v nejvyšší evropské lize aktuálně drží skóre 2:10 a play-off už je tak hodně nereálné. 

Sestava Schalke 04 Esports:

 Rumunsko Andrei “Odoamne” Pascu (Top)
 Německo Lukas "Lurox" Thoma (Jungle)
 Německo Felix "Abbedagge" Braun (Mid)
 Bulharsko Nihat "Innaxe" Aliev (AD Carry)
 Jižní Korea Han "Dreams" Min-kook (Support)

Sestava Schalke 04 Evolution:

 Finsko Christian "Sleeping" Tiensuu (Top)
 Německo Erberk "Gilius" Demir (Jungle)
 Německo Daniel "Sertuss" Gamani (Mid)
 Slovensko Matúš "Neon" Jakubčík (AD Carry)
 Estonsko Risto "SirNukesAlot" Luuri (Support)

Štítky: LEC, ERL, Prime League, Neon