Přejít k hlavnímu obsahu

Ninja a Tfue, dvě hvězdy bojující o své místo v Duo World Cup finále

11. 6. 2019 | 08:00 Fortnite
Zbývá už pouhých pár dní do poslední kvalifikace na mistrovství světa ve hře Fortnite a dvě největší hvězdy této slavné hry, Tyler "Ninja" Blevins a Turner "Tfue" Tenney, stále bojují o své umístění v Duo části tohoto turnaje.
Ninja a Tfue
Ninja a Tfue

I přestože se oba tito hráči umisťují na špici streamovací platformy Twitch a jejich popularita stále roste, v té kompetitivní části svých kariér si zase tak dobře nevedou. Zatímco Tfue se alespoň kvalifikoval do Solo části tohoto turnaje, Ninja nedokázal ani to. O to těžší pro oba dva hráče bude poslední Duo kvalifikace, jelikož do hlavní a tedy finální části turnaje pro duo hráče zbývá pouze jediné volné místo na šanci získat aspoň část z masivního 3 milionového prize poolu.

Fortnite World Cup

Jediný způsob, jakým se tedy Ninja může na turnaj dostat, je za pomoci svého duo partnera Malachi "Reverse2k" Greinera, který se sám do Solo části turnaje dostal, a se kterým Ninja posledních pár měsíců hraje. Naproti tomu u hráče Tfue se žádného překvapení nedočkáme, ten totiž už několik měsíců trénuje se svým týmovým kolegou Dennisem "Cloak" Leporem. Samotná kvalifikace pak proběhne už skoro za týden a to 20. - 21.6 a zcela jistě ji budeme moci sledovat na mnoha livestream kanálech.

Dokud je totiž Fortnite tak úspěšnou hrou, můžeme stále čekat mírně se zvyšující popularitu u diváků kompetitivní scény této BR hry, která stále láme rekordy. Nicméně byla by to pro oba hráče obrovská škoda, pokud by tuto kvalifikaci nevyhráli. Tfue má však alespoň jisté místo v Solo části tohoto turnaje, u Ninji je však jeho budoucnost na kompetitivní scéně stále více a více nejasná.

Co myslíte? Stane se z jedné z nejslavnějších osobností na naší planetě pouhý streamer? Nebo se udrží také na vrcholu kompetitivní scény? Napište nám vaše názory. 

NVIDIA
Zdroj: espn.com
Štítky: Ninja, Tfue,