Přejít k hlavnímu obsahu

NiP sází na dravé mládí, Plopski prodloužil na tři roky

5. 2. 2020 | 15:32 Counter-Strike 2
Ninjas in Pyjamas se postupně rozloučili se svými ikonickými veterány a vybudovaly sestavu, která se i bez f0resta a spol. dokáže udržet ve světové špičce. Svou aktuální vizi nyní potvrzuje délka prodloužení smlouvy své nejmladší pušky.
NiP Plopski
NiP Plopski

Nicolas 'Plopski' Gonzalez Zamora (ano, má španělské kořeny, i když je to Švéd) posílil Ninjas in Pyjamas loni v červnu, odkroucených tak má po přestupu z týmu Ancient již více než osm měsíců. Nejmladší hráč dnešní sestavy poznal od té doby dva nové spoluhráče a historický přerod týmu, který se postupně rozloučil se všemi svými ikonami, na nichž byla éra minulé dekády utvořena. Loni se ještě na Major podívat nemohl, letos už si o něj ale zahraje (NiP totiž kvůli skóre 0-3 v sestavě s Goldenem propadli až do Minor Closed Qualifieru).

Plopski tehdy nahradil dennise a za své loňské výkony na LAN turnajích si hodně rychle vybudoval pověst takového talentu, že i hvězdy jako device nebo ZywOo jej v rámci predikcí na TOP 20 žebříček nové sezóny jmenovali jako budoucí hvězdu, která do nejlepší dvacítky dokáže v roce 2020 nakouknout. V barvách aktuálně dvanáctého nejlepšího týmu světa má od svého příchodu nejlepší rating z celého týmu a už v 17 letech ukazuje svůj přínos podobně jako Brollan ve fnatic. Ninjas in Pyjamas si svou vycházející hvězdu nyní pojistili na tři roky, což je ve světě esportu opravdu dlouhá doba. My jen doufáme, že délky kontraktu jednou nebude litovat.

Zdroj: nip.gl
Štítky: NiP, Plopski
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.