Přejít k hlavnímu obsahu

Norwis se kvalifikoval na letošní druhou zastávku Masters Tour

12. 1. 2020 | 22:20 Hearthstone
Hearthstone Masters Tour bude ve velkém pokračovat i letos. Její první zastávku přinese již konec tohoto měsíce, aktuálně už tak probíhají kvalifikace na tu druhou. A v jedné takové byl nyní úspěšný našinec Norwis!
Hearthstone Masters Tour
Hearthstone Masters Tour

Světový Hearthstone esport bude i v roce 2020 tvořen Masters Tour, která sestává z několika velkých turnajů a kvalifikací na ně. První tour stop letošního roku přinese již konec ledna, a tak se již hrají kvalifikace na zastávku následující, jež se odehraje v Indonésii. V nich jsou úspěšní i našinci, těsně před Vánoci se například zvládl kvalifikovat Faeli a tento týden, jen chvíli po příchodu nerfů, se zvládl kvalifikovat další český hráč.

 

Se skóre 9/0 totiž prošel přes evropskou kvalifikaci Štěpán "Norwis" Šimek. Za svůj úspěch dle vlastních slov vděčí i svému vlastnímu Aggro Shamanovi, se kterým prohrál jen jednou. Decklist vskutku vypadá zajímavě, navíc na něj nepotřebujete ani jednu legendární kartu, a tak si ho můžete bez žádného většího utrácení vyzkoušet i vy. Kód i menší tutoriál na mulligan najdete v Norwisově příspěvku výše.

miluju videohry a hlavně ligu legend