Přejít k hlavnímu obsahu

Nový update zlepšuje viditelnost skinů na postavy a opravuje Mirage

14. 12. 2019 | 08:28 Counter-Strike 2
Dnes v noci vyšel update, kterým Valve konečně reagovalo na mizernou viditelnost některých skinů na postavy. Došlo také k menším úpravám na mapách Mirage a Overpass.
CS:GO postavy
CS:GO postavy

Při spuštění operace Shattered Web byla přidána do hry také jedna velká novinka - skiny na postavy. Ty však vyvolaly také vlnu stížností a nevůle od komunity a jsou dokonce také zakázané na FACEITu, ESEA i na většině offline turnajů (psali jsme o tomto tématu zde).

Valve se proto rozhodlo komunitu alespoň trochu vyslyšet a upravuje vzhled tří agentů, se kterými byl největší problém. Jedná se o skiny 3rd Commando Company, Seal Team 6 Soldier a "Two Times" McCoy. Všechny tři skiny byly zbarveny do zelena, kvůli čemuž byly velmi špatně viditelní na Cache, ale také na mapách jako Overpass nebo Train, hlavně v tmavších částech. Změna barev na skinu by tak měla hráčům alespoň trochu pomoct.

csgo 3rd Commando

Ruku v ruce se změnou skinů jde také úprava na Overpassu, kde se zmenšilo množství křovin, se kterými šlo snadno splynout, pokud jste měli právě jeden ze zelených skinů.

Poslední změna se dotkla mapy Mirage, kde bylo upraveno několik drobných mezer, které dávali jednostrannou výhodu. Tuto výhodu naposledy předvedl Olof se scoutem na BLAST Pro Series Finals.

Štítky: CS:GO update
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.