Přejít k hlavnímu obsahu

Oblíbené GLL se vrací se svou čtvrtou sezónou

22. 1. 2020 | 07:00 PUBG: Battlegrounds
Global Loot League je menší předchůdce loňských oficiálních soutěží, po jejich konci se tak oblíbená liga opět vrací. Její čtvrtá sezóna nabídne celkový prize pool 150 tisíc dolarů, o který si budou moci zahrát týmy hned z několika regionů.
GLL Season 4
GLL Season 4

Minulý týden to byl jednoznačný teaser, teď už je všechno oficiální a cesta do Stockholmu může započít. GLL Season 4 vypukne kvalifikačními turnaji již 24. ledna, celkem se budou odehrávat v pěti regionech: Evropa, CIS, Blízký východ + Afrika, Severní a Latinská Amerika. Kvalifikace budou ve všech případech tříkolové a ti nejlepší se v regionálních bojích o postup na světové finále spojí s na přímo pozvanými celky, dosud nespecifikovanými.

Pro regionální finále našeho regionu se však Evropa, CIS a Blízký východ s Afrikou spojí do jednoho jako EMEA. Na rozdíl od otevřených kvalifikací (24. až 26. ledna) ale ještě nemá definitivně určené termíny, protože v první polovině února je na programu PGS Berlin: Europe Qualifier. Předběžně se však nejlepší týmy regionu EMEA utkají 7. až 9. února. Světové finále je naplánováno o tři týdny později a bojovat se bude o 150 tisíc dolarů.

Zdroj: gll.gg
Štítky: GLL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.