Přejít k hlavnímu obsahu

Premiéra oskara v SINNERS nevyšla, Polsko bylo nad jejich síly

6. 12. 2020 | 20:04 Counter-Strike 2
Očekávaný den je konečně tady! Oskar není v SINNERS Esports oficiálně ani týden a už na něj čeká první turnaj. Domácí jednička obdržela pozvánku do turnaje ESEA Cash Cup, který probíhá vždy mezi sezónami dlouhodobé soutěže. SINNERS obdrželi místenku v semifinále, takže je dělí jediná výhra od prize money.
oskar
oskar

1. prosince došlo k možná největšímu návratu všech dob. Tomáš 'oskar' Šťastný se po pěti letech v zahraničí vrátil domů, aby posílil řady nejlepšího domácího týmu, který letos ovládl domácí scénu a v roce 2021 chce útočit na Evropu. Oskar za tímto cílem nahradil CaNNiEho a už tak silná sestava získala další supersilný pilíř. SINNERS už pravidelně trénují proti top týmům, ale nyní na ně čeká první zkouška. Za takovou dobu bylo sice nemožné vytvořit si týmovou chemii a sehrát se na všech mapách, ale první turnaj by mohl ukázat oskarovu formu.

Na programu je totiž první zimní ESEA Cash Cup, který probíhá o víkendu 5. a 6. prosince. Tenhle turnaj je otevřený naprosto každému, a tato část proběhne v sobotu. Dva nejlepší týmy posléze doplní dva pozvané, se kterými si zahrají v neděli o 4 tisíce dolarů. 3 tisíce bere vítěz, zbylou tisícovku poražený finalista. První pozvánku si vysloužili naši SINNERS a ta druhá připadla OPAA Gaming v čele se zkušeným Dannym 'BERRY' Krügerem.

UPDATE: Sobotní část turnaje je u konce a my známe dva týmy, které doplní pavouka. V horní části se o postup do finále utkají OPAA Gaming s rusko-běloruskou sestavou Worst Enemy. O něco silnější soupeř však čeká na našeho zástupce, a to konkrétně výběr s názvem Poland. Silná pětice ve složení byali, innocent, rallen, mhL a Sidney bude pro SINNERS zajímavou zkouškou. Důležité ale také je, že již tento zápas bude živě vysílaný.

ESEA Cash Cup Winter #1
  Dánsko OPAA Gaming2      
 Neděle 16:00   Dánsko OPAA Gaming2   
  Rusko Worst Enemy1      
    Neděle 19:00   Dánsko OPAA Gaming 
  Česká republika SINNERS0      
 Neděle 16:00   Polsko Poland0   
  Polsko Poland2      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.