Přejít k hlavnímu obsahu

Oficiálním monitorem letošního MČR je elitní model značky AOC

28. 7. 2020 | 12:00 Všechny hry
Herní monitory světoznámé značky AOC jsou prvotřídní herní záležitostí, kterou si nemohou vynachválit hráči ze všech koutů světa. Právě proto s radostí představujeme špičkový herní monitor AOC C27G2ZU, který bude oficiálním monitorem MČR 2020 v počítačových hrách!
AOC monitor
AOC monitor

Bez pořádného a kvalitního monitoru si už dnes žádný náruživý hráč neumí svou herní chvilku snad ani představit, a to platí dvojnásob pro esportové profesionály, kteří potřebují podat ty nejlepší výkony. Právě proto vám představujeme špičkový herní monitor od našeho dlouholetého a hlavního partnera MČR, AOC, jehož model AOC C27G2ZU znovu zaujme hlavní roli jako oficiální monitor letošního ročníku MČR v počítačových hrách!

Tento nadupaný model zaručeně poskytne svým hráčům ty nejlepší gamingové zážitky, které si mohou užít na zakřiveném 27" VA panelu s obnovovací frekvencí 240 Hz, dobou odezvy 0,5 ms MPRT a jasem 300 nitů! Elitní monitor AOC C27G2ZU tak svými vlastnostmi a funkcemi zaručuje nízké zpoždění a opravdu plynulý výkon, což ocení nejen profíci, ale i nadšení fanoušci kvalitního herního zážitku.

AOC C27G2ZU

Díky zakřivenému provedení a možnosti nastavení výšky si tak navíc může každý přizpůsobit monitor svým individuálním potřebám. Kromě podpory technologie FreeSync Premium a G-Sync tento špičkový monitor navíc disponuje dalšími praktickými funkcemi. Po dlouhých herních sekvencích určitě oceníte filtr modrého světla, který je šetrný na vaše oči a umožní vám daleko snadněji usnout, ale i účinnou ochranu proti bolesti očí a únavě, Flicker-free, která omezuje kmitání obrazu. Hráči a profíci si zaslouží to nejlepší a my věříme, že tyto nadupané monitory ještě více umocní skill a výkon soutěžících, což pozitivně ovlivní celý požitek z MČR 2020.

Štítky: AOC, MČR