Přejít k hlavnímu obsahu

Opravdu nečekaný přestup má na svědomí brazilský steel, který posiluje španělské Movistar Riders

19. 10. 2019 | 11:28 Counter-Strike 2
Jeden z nejpřekvapivějších přestupů sezóny oznámil tým Movistar Riders, který posiluje o hráče z jiného kontinentu. Jde o velezkušeného steela z Brazílie, který opouští svou komfortní zónu a se stěhuje za novým angažmá do Evropy.
steelega
steelega

Španělský tým Movistar Riders se díky údernému duu loWel, mixwell dařilo klepat na brány posunu mezi světovou třicítku nejlepších týmů, což nakonec nikdy těsně nevyšlo. V březnu se však z naděje španělské scény vypakoval nejprve loWel, který posílil HellRaisers, v červenci pak zmizel mixwell do Cloud9. Sestava s EasTorem a DeathZzem příliš úspěšná nebyla a ve světovém žebříčku spíše mírně klesala. To by se ale nyní mělo změnit.

Po konci neúspěšné iterace HellRaisers se domů vrací loWel, kterého sice nedoplní mixwell, ale ještě zkušenější hráč. Není totiž ze Španělska a jde o Lucase 'steel' Lopese z Brazílie. Ten se rozhodl vystoupit z komfortní zóny a nejen, že se přesouvá do Evropy, ale ještě se jako jediný hráč mluvící jiným rodným jazykem rovnou stane in-game leaderem. Jde tak o výzvu, která na papíře vypadá velice zajímavě, tak jsme zvědavi, co přinese.

Kompletní sestava Movistar Riders:

 Španělsko Alejandro 'ALEX' Masanet
 Španělsko Alejandro 'mopoz' Fernández-Quejo Cano
 Španělsko Rajohn 'EasTor' Linato
 Španělsko Christian 'loWel' Garcia Antoran
 Brazílie Lucas 'steel' Lopes

 Španělsko Galder 'bladE' Barcena – trenér
 Španělsko Aitor 'SOKER' Fernández – na lavičce
 Španělsko Raúl 'DeathZz' Jordán Nieto – na lavičce

MČR 2019
Zdroj: hltv.org
Štítky: Movistar Riders
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.