Přejít k hlavnímu obsahu

Oslavte Valentýna stylově i v Apex Legends

14. 2. 2019 | 22:54 Apex Legends
Společně s patchem 1.03 byly do Apex Legends přidány i valentýnské kosmetické úpravy, které určitě nenechají žádné hráčské srdce klidným! Ale tak jak už to u svátků bývá, máte jen omezený čas pro nákup těchto úprav, takže neváhejte moc dlouho, protože od 19. února už nebudete mít možnost je získat!
Apex mapa
Apex mapa

Respawn přidal do hry konkrétně tři kosmetické úpravy, ale jen jedna je dostupná zdarma. Jde konkrétně o account badge, pro kterou ale budete muset projevit trošku té lásky a náklonnosti a to konkrétně oživením jednoho z vašich spoluhráčů v průběhu této akce. 
 

apex badge

Mezi další dva itemy, které můžete získat pouze nákupem patří skin na zbraň Longbow s vášnivým názvem “Through the Heart” a banner frame s názvem “Love the game” obsahující roztomilého animovaného robůtka, který doslova rozdává lásku svým šípem.

Apex skiny

Každá z těchto herních kosmetických úprav může být vaše za 1,100 Apex Coins. Bohužel, v současné chvíli je minimální cena, kterou můžete zaplatit $9.99 výměnou za 1000 Apex Coins, což vám nebude stačit ani na jednu. Ale třeba vám vaše drahá polovička přispěje, když je ten svátek zamilovaných.
 

apex měna
Štítky: skiny