Přejít k hlavnímu obsahu

Po prvních šesti hrách na MČR tabulce dominuje tým Fadee Gaming

27. 11. 2020 | 23:11 PUBG: Battlegrounds
První hrací den letošního Vodafone MČR v PUBG je za námi, po čtyřech hrách na Miramaru a dvou na Erangelu už známe průběžné celkové pořadí. Nejlépe se dařilo celku Fadee Gaming, a to například i díky jejich obřímu podílu na killech. V šesti hrách si jich totiž hráči nastříleli rovných 45.
shrnuti den 1
shrnuti den 1

Jak je dobře známo, v PUBG vždy může překvapit naprosto kdokoliv. A tak i přesto, že celku Fadee Gaming před turnajem nikdo nijak příliš nevěřil, dokázali předvést skvělé výkony. Hned v první hře si pojistili dobrý start výhrou a 8 killy, a navzdory tomu, že se jim druhá ani čtvrtá mapa příliš nepovedla, dokázali v poslední hře svojí druhou výhrou přeskočit Entropiq a pojistit si do zítřka první místo. Své soupeře zaskočili hlavně svou agresivní hrou a neustálým hledáním killů, díky čemuž si vytvořili dvanácti bodový náskok nad druhými Entropiq.

Ti sice předvádí poměrně konzistentní výkony, na Fadee to ale zatím stačit nebude. Za Entropiqem se v tabulce opět s rozdílem dvanácti bodů nachází tým NecroRaisers, kterým se sice nepodařilo ani jednou vyhrát, na druhou stranu si ale díky častému lootování air dropů drží dobré skóre po každé hře. Těsně za NecroRaisers visí hráči Cucurru, kteří i přes pozici outsidera dokázali po prvním dni uhrát krásné čtvrté místo.

Kdo kraluje aktuální tabulce ovšem zatím nic neznamená, do konce letošního Mistrovství zbývá ještě 18 zápasů, což může se současným pořadím kompletně zamíchat. Uvidíme, jak se zítra bude dařit právě prvním Fadee, favoritům Entropiq nebo ostatním týmům ze spodku tabulky. V sobotu nás čeká celkem 10 map, přičemž šestkrát se bude hrát Miramar a čtyřikrát Erangel. Začínáme v 14:00, tak nezapomeň sledovat ty nejlepší PUBG zápasy, které může naše lokální scéna nabídnout!

mcr merch
Štítky: MČR, MČR PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.