Přejít k hlavnímu obsahu

Podepíše ScreaM v týmu Liquid? Podle všeho je to blízko!

14. 7. 2020 | 17:50 VALORANT
Během bety Valorantu byl jeden evropský tým, který převyšoval ostatní. Řeč není o dnešních G2 Esports, kteří vyhráli nedávný Vitality Open, ale o týmu s názvem fish123. Odtud jeden hráč do G2 zamířil a jeho výkony se mírně ustálily, nyní to však vypadá, že přijde velká motivace bojovat o evropský trůn.
ScreaM
ScreaM

Fish123 v čele s Travisem 'L1NK' Mendoza vyhráli za poslední týdny a měsíce několik turnajů, díky kterým si čistě na prize money vydělali více než 22 tisíc dolarů, což je nejvíce ze všech evropských týmů. Mezi hráči vyhrál více pouze Ardiis, který zde také působil, ale po vítězství prvního turnaje v barvách G2 se zbytku rybek utrhl.

G2 Esports jsou zatím jediná evropská Tier 1 organizace, která disponuje Valorant týmem, zatímco v Severní Americe bychom na jejich počítání použili snad všechny prsty na rukou. Pravda, Ninjas in Pyjamas vstoupili do Valorantu vůbec jako první, jejich bývalý Paladins tým ale nevydržel a nyní probíhá stavba kádru nového. Tohle duo by nyní mohl rozšířit Team Liquid, což je vedle G2 další z těch vůbec nejúspěšnějších světových organizacích napříč různými herními tituly. Nebylo by tedy divu, pokud se rozhodli vykročit i do těchto neprobádaných vod.

Pro tuhle možnou rivalitu by si Team Liquid měl údajně vybrat právě tým fish123, kam by na místo Ardiise měl zamířit hvězdný Adil 'ScreaM' Benrlitom. Někdejší one-tap mašina světa CS:GO má stále obří popularitu a i z této stránky by spojení týmu, organizace a jeho jména mohlo fungovat. Podle zahraničních zdrojů právě tato jednání aktuálně probíhají, nicméně pokud by si Belgičan s anglickým týmem sedl po lidské i hráčské stránce, tak by mohl vzniknout opravdu silný powerhouse. Zatím však brzy na soudy, jak by si vedl v porovnání s G2.

Pokud by se příchod dotáhl, tak by barvy Liquid hájila tato pětice:

 Velká Británie James 'Kryptix' Affleck
 Velká Británie Travis 'L1NK' Mendoza
 Velká Británie Dom 'soulcas' Sulcas
 Velká Británie Adam 'ec1s' Eccles
 Belgie Adil 'ScreaM' Benrlitom

Zdroj: 1pv.fr
Štítky: ScreaM, team liquid
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.