Přejít k hlavnímu obsahu

Podpora hry Rocket League pokračuje ještě v prosinci

26. 12. 2019 | 18:35 Rocket League
Čas vánoční je nejen časem oddychu a klidu, ale také pořádného hraní her, na které máte konečně dostatek času. My jsme se toho rozhodli využít pro podporu Rocket League komunity, která se na úvodním turnaji ukázala opravdu parádně.
Rocket League
Rocket League

Projekt s názvem Rocket Reborn nasbíral ve svém úvodním dějství parádní ohlasy, celkem se na první turnaj po třech letech přihlásilo 29 trojic, což zcela předčilo naše očekávání. Ještě před koncem roku jsme se tak rozhodli poděkovat domácí komunitě, která je očividně dychtivá po turnajích. Druhý turnaj Rocket Reborn bude na programu tento pátek 27. prosince, tedy již po vánočních svátcích. Dění ve stejném formátu jako posledně vypukne v 18:00, takže vás všechny rádi uvidíme nejen my, ale také naši komentátoři Storm a Cuky.

Štítky: Rocket Reborn
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.