Přejít k hlavnímu obsahu

Pokračování HyperX Squad Series již ve čtvrtek

5. 1. 2019 | 20:29 PUBG: Battlegrounds
Po úspěšné prosincové sérii s naší spolupráci s HyperX nezahálíme a pro hráče PUBG tu máme lednové pokračování. Čtyřčlenné týmy se mají opět na co těšit, o následujících třech čtvrtcích totiž proběhnou tři otevřené kvalifikace pro každého.
HyperX PUBG series
HyperX PUBG series

Na trůnu HyperX PUBG Squad Series se po úvodní sérii usadil tým ZweiTap, který si ve finálovém klání v těžké konkurenci počínal nejlépe a odnesl si tak 4x herní sluchátka HyperX Cloud II. Šest nejlepších týmů z prosincové série se posouvá i do lednového finále, pro všechny ostatní týmy začíná celý cyklus nanovo.

Lednová měsíční série se opět skládá ze tří kvalifikací a následného finále pro šestnáct nejlepších. V každé kvalifikaci budou týmy rozděleny do skupin po šectnácti, kde budou pokaždé na čtyřech mapách sbírat body do celkové tabulky. Desítka nejlepších po třech otevřených kvalifikacích pak doplní kvalifikovanou šestici z prosince.

Ani u této série nepřijdete o živé vysílání s komentátorský triem shadye, PiXeL1K, huhy, které navíc bude mít nejen pro PUBG fanoušky připraveny také zajímavé soutěže o produkty HyperX, které tak nečekají pouze na ty nejlepší z nejlepších. Aby vám něco uteklo, doporučujeme kromě webu sledovat i náš Facebook, Instagram a Twitch kanál.

V měsíci lednu bude cenou za vítězství 4x mechanická klávesnice HyperX Alloy Elite RGB:

HyperX Alloy Elite RGB
Štítky: HyperX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.