Přejít k hlavnímu obsahu

Poohlédnutí za Vodafone Letní Sklizní

26. 7. 2018 | 22:14 Clash Royale
Výchozí obrázek

Vodafone Letní Sklizeň došla ke svému konci. A výsledky přinesla velmi zajímavé! Pojďme se na ní s odstupem podívat. Vše vypuklo již ve 14:30, ze studia v Chrudimi přivítala početnou skupinu diváků na streamu trojice casterů FiFqo – Mishkin – Radves. Zatímco první dva jmenovaní jsou na CZ/SK Clash Royale scéně komentátorskými matadory, Radves na Sklizni vlastně zažil  svoji premiéru. A úspěšnou!

Prvním streamovaným zápasem skupin byl match ze skupiny A mezi dvěma favority na postup do play-off, Márou Škvárou a Zverakem. Zápas přinesli divákům pěkný, nechyběly zajímavé balíčky (Zverak zvolil nejednou Giant Skeletona) a bitva to nakonec byla dlouhá – až po pěti hrách nakonec bral výhru MáraŠkvára. Zbytek prvního kola potom moc překvapení nepřinesl, snad jen v Céčku mohlo někoho překvapit selhání Synka a Kuseqa.

První kolo ještě vycházelo podle predikcí.

I další zápas byl nabušen hvězdami – miláček fanoušků CHIPY narazil svého čerstvého týmového kolegu, vítěze letní kvalifikace a horkého favorita na postup, Lotr snipera. A kapitán eSuby zahrál velmi špatně. Lotr ukázal, proč byl brán za favorita, a výhrou 3-0 si suvérenně došel pro tři body. A zbylý vývoj? Docela překvapivý. Prohrál třeba Zverak, Elfkam, Jess, favoritům se prostě nedařilo.

Poslední kolo bylo samozřejmě velmi podstatné – o většině postupujících ještě rozhodnuto nebylo. Na streamu jsme mohli sledovat mj. sledovat asi nejzajímavější match tohoto kola, utkání mezi Synkem a kuseqem. V něm vyhrál (a tím rovněž postoupil do play-off) druhý jmenovaný. Zápas přinesl i tento nádherný play!

A jak nakonec skončily skupiny? Tak, jak se vyvíjely – plné překvapení. V Áčku skončil Mára i Zverak, postoupil Demon a Cactus. Ve skupině B skončili oba eSubáci, v Céčku zase obří favorité,  Synek a Jess. Snad jen skupina D se vyvinula podle predikcí.

Skupina A
Skupina B
#NázevVPB
#NázevVPB
1.{#Česká Republika} MrCactus2161.{#Česká Republika} Lotr Sniper309
2.{#Česká Republika} Demon2162.{#Česká Republika} ReppyCZ123
3.{#Česká Republika} Mára Škvára2163.{#Česká Republika} Elfkam123
4.{#Česká Republika} Zverak030
4.{#Slovenská Republika} CHIPY123
     
     
Skupina C
Skupina D
#NázevVPB
#NázevVPB
1.{#Česká Republika} Honzab3091.{#Slovenská Republika} Tartos216
2.{#Slovenská Republika} Kuseq1232.{#Slovenská Republika} danoboss216
3.{#Česká Republika} Jess1233.{#Slovenská Republika} P4TRICK216
4.{#Česká Republika} Synek123
4.{#Slovenská Republika} AWIK Official030

Po skupinách se šlo samozřejmě do play-off. A v něm to šlo ráz na ráz! V prvním kole WB jsme jako to hlavní mohli sledovat match danobosse a MrCactuse. Favorit? Nepochybně reprezentant eSuby. Svoji roli také Daniel stvrdil. A spolu s ním v prvním kole vlastně všichni favorizovaní.

První zápasy o postup jsme vám již přinesli oba. Zajímavé je, že všichni jejich účastníci nakonce postoupili. V duelu hráčů eSuby Lotr sniper vs. danoboss nakonec slavil Daniel. Zápas Demon proti Honzabovi ovládl Demon. Zápasy nebyly to nejhezčí, co jsme na turnaji viděli, byly ale bezpochyby zajímavé. A my jsme již konečně znali první dva postupující. 

Ještě před finálem WB se šlo do druhého bracketu. V něm se už rozhodovalo o zbylých dvou postupujících. Vy už samozřejmě víte, kdo se jimi stal. Dva hráči, co do LB spadli teprve v minulém kole, Honzab a Lotr sniper, stvrdili, proč to v horním pavoukovi dotáhli dále, a postup si pro sebe urvali.

Ale my ještě nekončili! Stále zbývalo rozhodnout o penězích. Finále WB (tedy jasnou záruku alespoň stříbra a dvou tisíc korun) ovládl danoboss. Alespoň tisícovku si dokázal na úkor Honzaba (který si ale stále vyhrál místo na MČR) v semifinále LB vyhrát Lotr sniper. Dál už to však druhý postupující eSubák nedotáhnul. Cestu mu zarazil Demon

A před námi tedy stálo už jen grandfinále. Danoboss měl jakožto vítěz WB jednu hru k dobru a bezpochyby stál jako favorit. Jenže Demon do finále vběhnul jako vítr, Danielovi nedal šanci a po výhře 3-1 bral zlato právě on. Obří gratulace do Inae.

Konečné pořadí:

 1. místo: {#Česká Republika} Demon – postup na MČR + 4 000 Kč
 2. místo: {#Slovenská Republika} danoboss – postup na MČR + 2 000 Kč
 3. místo: {#Česká Republika} Lotr sniper  – postup na MČR + 1 000 Kč
 4. místo: {#Česká Republika} Honzab  – postup na MČR

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend