Přejít k hlavnímu obsahu

PoweR: TOP3 jako úspěch z MČR beru

14. 11. 2018 | 21:04 Hearthstone
Druhý rozhovor s medailisty z MČR je zde! Co na sebe prozradil kapitán Inside Games, PoweR?
iG.PoweR
iG.PoweR

Ahoj, PoweRe, jak se po MČR cítíš?

Teď už dobře, i když po té prohře v semifinále to tak růžové nebylo.

Je pro tebe třetí místo úspěch?

Top3 v republice dvakrát po sobě určitě jako úspěch beru. Ještě k tomu bylo letos MČR mnohem více našlapanější než loni.

Sledoval jsi na akci i jiné hry, než jen Hearthstone?

Moc ne, nebyl čas. Postupoval jsem turnajem a vždy jsem se snažil co nejlépe připravit na dalšího soupeře. Trochu jsem teda koukal přes rameno PUBG sekci Inside Games. Byli horkými favority na zisk titulu, tak jsem fandil a sledoval, jak jim to střílí, když byla chvilka.

adgdgh

Jaké máš plány na příští rok, budeš s Hearthstone na esportové úrovni stále pokračovat?

Rozhodně budu! Competění mě fakt strašně moc baví, navíc chci hrát dobře a vysoko v rankedu kvůli svému streamu. Letos jsem zkoušel i komentovat, tam mám teda docela velký prostor pro zlepšení, rád bych vypilovat mluvu před lidmi. Samozřejmě je pro mě prioritou hraní samotné.

A co si myslíš od novinky z dílny Valve, hře Artifact?

Artifact mě jako bývalého hráče Dota 2 a poloprofesionála v Hearthstone hodně zaujal. Těším se, až vyjde, a určitě ho, minimálně z počátku, budu hrát a streamovat. Ale jen čas ukáže, jestli bude ta hra dobrá a jestli obstojí v konkurenci ostatní esportových her. Pokud jo, tak bych ji klidně hrál společně s Hearthstonem. Třeba se kvalifikuji na MČR ve dvou hrách, povedlo se to už někomu? (směje se)

Díky za rozhovor, nějaký vzkaz na závěr?

Rádo se stalo. Závěrem bych chtěl moc poděkovat mým fanouškům a divákům. Ten support na MČR byl parádní, díky moc! Vidíme se na mém kanále.Každopádně teď mě čeká ještě Dreamhack Winter ve Švédsku a kvaldy na čínskou WESG, tak mi držte palce, potažmo sledujte, jak se mi vede, na mé fanpage. Díky!

Patička
Štítky: Vodafone, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend