Přejít k hlavnímu obsahu

Představení agentky Jett! Jaké jsou její schopnosti?

2. 4. 2020 | 19:57 VALORANT
Blíží se nám closed beta Valorantu, a ještě těsně před koncem embarga na vypuštění obsahu do světa, se nás Riot rozhodl znovu navnadit ukázkou na dalšího agenta. Dnešní teaser se točí kolem mrštné korejské agentky Jett!
Valorant Jett
Valorant Jett

Nejnovější ukázka z Valorantu je zaměřena na korejskou agentku, kterou už moc dobře znáte, protože je vedle Phoenixe téměř na každém logu, co se točí kolem Valorantu. Asi jste už uhodli, skutečně se jedná o hbitou bělovlasou agentku Jett, která už svým zevnějškem připomíná ninju, a je zatím nejvíce mobilním agentem ve hře. Už z ukázky jejích schopností je jasné, že v dobrých rukou bude opravdovou osinou v zadku, protože díky svému obratnému a vyhýbavému stylu boje může libovolně a téměř beztrestně riskovat, jak se jí zrovna zachce.

Ve videu můžeme sledovat Jett v situaci jedné na čtyři, zatímco jí velmi rychle utíká čas. Korejská agentka se s šikovným využitím svých schopností pouští do akce a vy hned můžete sledovat, že právě tohle je situace, kde opravdu vyniká. Za pomoci schopnosti Updraft se dostává na výhodnou pozici a jednoduše získává první zabití dobře mířenou ranou ze svého tlumeného USP. Jett se nezastavuje a pokračuje v masakru, po seskočení zpět na zem použivá Cloudburst, který se po úspěšném odražení od zdi perfektně dostává do úzké uličky, a tak na několik sekund blokuje soupeřovu vizi. Jen co se kouř konečně rozptýlí, připisuje si Jett na konto další rychlý kill.

Po vyřazení dvou protivníků ze hry používá svou další schopnost Tailwind a rychle uskakuje doleva za zeď. Zbylí protivníci za ní nedočkavě vyběhnou, ale agentka už na ně čeká připravena v plné parádě a sama vyhrává celé kolo dalšími dvěma precizními headshoty. Ukázka vám narozdíl od jiných agentů předvedla skoro celý její arzenál, jediná schopnost, na kterou se nedostalo, je její ultimátka Blade Storm. Pro lepší představu vám osvětlíme všechny její schopnosti:

  • Updraft - po krátké prodlevě se agentka vznese vysoko nad zem a následně na ni znovu dopadne.
  • Cloudburst - Jett do vybrané lokace hodí mlhu, která blokuje vizi. 
  • Tailwind - rychlý úskok ve směru pohybu.
  • Ultimátní kouzlo: Blade Storm - Jett má k dispozici hned několik smrtících nožů, které sice udělují jen malé poškození, ale trefa do hlavy znamená okamžité zabití, které jí navíc obnoví úplně všechny nože. Pravým tlačítkem myši lze využít všechny zbylé nože na krátkou vzdálenost, čímž se poškození násobí.