Přejít k hlavnímu obsahu

Přišel, viděl, zvítězil. Tekkz přestoupil do Fnatic a potřetí v řadě vyhrál první FUT Champions Cup nové sezóny

12. 11. 2019 | 16:04 EA SPORTS FC 24
Tekkz patří v posledních letech mezi nejlepší hráče světa a hned pár dní po přestupu do nové organizace odstartoval své působení velkým triumfem. Anglický hráč totiž ovládl Stage 1 prvního FUT Champions Cupu nové sezóny.
Tekkz
Tekkz

Donovan 'Tekkz' Hunt dlouhou dobu reprezentoval značku F2, která je známá především jako F2Freestylers. Jeho zakladatelé se rozhodli vystoupit ze světa FIFY a zůstat u svých kořenů. Tekkz ale jako vysoce žádané zboží nezůstal dlouho bez angažmá. Fanoušek anglického Liverpoolu FC zamířil do slavné organizace Fnatic.

V jeho barvách zavítal na první FUT Champions Cup do Bukurešti, kde jeden ze svých titulů získal už před rokem. Místní prostředí mu zřejmě svědčí a parádní formu dokázal i letos. Na Xboxu nenašel přemožitele a ve velkém finále proti PS4 šampionovi vyzval Flávia 'Fifilza' Brita, který hájí barvy Wolverhamptonu Wanderers. Brazilec nedokázal vstřelit ani jednu branku a po výhrách 1:0 a 2:0 si Angličan odnáší výhru 50 tisíc dolarů.

FUT Champions Cup
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.