Přejít k hlavnímu obsahu

První MČR turnajová série v Brawl Stars startuje již 3. dubna

1. 4. 2021 | 13:27 Brawl Stars
Start Brawl Stars sezóny už je skoro tady, první turnajová série letošního roku vypukne v sobotu třetího dubna a vy u toho můžete být také!
Samsung MČR Brawl Stars Battle #1
Samsung MČR Brawl Stars Battle #1
Zdroj: PLAYzone

Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách už je konečně zpátky – začátek šesté sezóny tohoto turnajového seriálu je v plánu na sobotu 3. dubna, kdy se odehraje první kvalifikační turnaj v Brawl Stars. Ten spadá do Samsung MČR turnajové série, v níž se v následujících dvou týdnech (tentokrát už ve čtvrtek) odehrají ještě dva další otevřené turnaje. Ve všech bude ve hře tento počet bodů:

  • 1. místo: 100 bodů
  • 2. místo: 70 bodů
  • 3. až 4. místo: 40 bodů
  • 5. až 8. místo: 20 bodů
  • 9. až 16. místo: 12 bodů

K čemu vlastně body jsou? To jsme podrobně rozebrali v tomto článku, jednoduše lze ale říci, že jsou stěžejní součástí celé kvalifikace na samotné MČR a cestou, jak se stát mistrem ČR v Brawl Stars. Mimo toho bude navíc na týmy, které v těchto třech turnajích nasbírají nejvíce bodů, čekat postup do finále série. A tam už se vedle bodů hraje i o finanční odměny! Tak si první open cup letošní Brawl Stars sezóny nenechte ujít, registrovat se na něj můžete na stránce turnaje.

Samsung MČR Brawl Stars Battle:
Sobota 3. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle #1
Čtvrtek 8. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle #2
Čtvrtek 15. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle #3
Čtvrtek 22. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle - finále

 

Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend