Přejít k hlavnímu obsahu

PUBG k přesažení hranice 70 milionů prodaných kopií přináší nový update

15. 7. 2020 | 19:14 PUBG: Battlegrounds
Společnost PUBG Corp. včera oznámila překonání hranice 70 milionů kopií jejich oblíbené battle roayle pecky PlayerUnknown's Battlegrounds, přičemž k oslavě pokoření tohoto úctyhodného milníku oznámila osmou sezónu, která do hry přinese předělanou verzi mapy Sanhok.
PUBG S8
PUBG S8

I přesto, že PUBG své období největší slávy v letech 2017-2018 už má za sebou, stále ji v červnu 2020 podle statistického portálu Statista aktivně hrálo přes půl milionu hráčů, což je nicméně stále jenom zlomek oproti peaku v lednu roku 2018, kdy si hra držela přes neuvěřitelných 3,24 milionu aktivně hrajících hráčů. Vždyť jenom tři dny po odstartování Windows Early Accesu PUBG vydělalo 11 milionů dolarů, čtyři měsíce po oficiálním vydání už mělo přes milion prodaných kopií a dnes už je v řádech milionů na čísle 70.

Počítačoví hráči si nový update 8.1 budou moci na test serveru vyzkoušet už dnes, 15. července, majitelé konzolí si budou muset ještě dalších 5 dní počkat. Oficiální začátek osmé sezóny je pro PC verzi naplánovaný na 22. srpna, pro konzole až třicátého. A na co se v nové sezóně můžeme těšit? Největší novinkou je určitě remaster Sanhoku, který je nyní mnohem méně přátelským ostrovem, po léta zarostlým a opuštěným. Všechny populární lokace se dočkají zásadních změn a na mapě nově najdeme zapomenuté turistické město Getaway nebo přistávací dráhu Airfield. Kromě toho Update 8.1 do hry přinese nový Loot Truck, který bude jezdit po mapě. Všechny detaily o nejnovějších přídavcích si však klasicky rozebereme v samostatném článku.

Štítky: PUBG update
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.