Přejít k hlavnímu obsahu

Razer přichází s Pikachu sluchátky a pokéballem

21. 4. 2020 | 14:37 Všechny hry
Jste fanoušci Pokémonů? A jste tak velcí fanoušci, že byste nosili i sluchátka s obrázkem Pikachu v krabičce, která vypadá jako pokéball? Pokud jste na obě otázky odpověděli ano, pak má Razer perfektní produkt přímo pro vás, nicméně k dostání je (prozatím) pouze v Číně.
Pikachu
Pikachu

Pikachu sluchátka jsou doslova jen Hammerhead True Wireless Earbuds, které už od značky známe, nicméně jsou žluté a místo tříhlavého hada na zadní části se tato bezdrátová špuntová sluchátka pyšní siluetou roztomilého Pikachu. Hlavní rozdíl mezi těmito dvěma modely je však nabíjecí krabička, která je u Pikachu verze věrnou reprodukcí pokéballu s předním tlačítkem, které pomocí světélka indikuje míru nabití. Kromě toho je pokéball také vybavený šňůrkou na zápěstí, pokud byste se s ním náhodou chtěli po ukončení karantény nepřetržitě chlubit všem známým i neznámým, které potkáte.

Nicméně, co kromě vzhledu tato sluchátka nabízí? Stejně jako Hammerhead mají i tyto13mm driver, IPX4 odolnost proti vodě a Bluetooth 5.0 radio. Pokud byste náhodou chtěli sluchátka využít při online hraní, určitě vás nezastaví ani latence, protože ta je díky low latency modu snížena na 60ms. Klasický hlas, který známe z Hammerhead sluchátek, je u těchto nahrazen hlasem Pikachu.  

Pikachu

Bezdrátová sluchátka vydrží nabitá přibližně 3 hodiny, což je z nějákého nespecifikovaného důvodu o hodinu méně než Hammerhead, pokud je však budete nabíjet v pokéballu, vydrží vám až 15 hodin. I přesto, že pokéball a sluchátka se k sobě při nabíjení připojí magneticky, manuál vás prosí o zdržení se házení pokéballu na sluchátka, takže pokud jste je chtěli "chytit všechny" tak to s těmito sluchátky asi nevyjde.

A teď ta nejsmutnější zpráva, sluchátka jsou bohužel k dostání pouze v Číně, nicméně, pokud máte dobrého kamaráda a opravdu velký zájem, tak jsou sluchátka k dostání na Tmall za 849 yuanů což je přibližně 3 050 Kč.

Zdroj: engadget.com
Štítky: razer, Pokémon