Přejít k hlavnímu obsahu

Řecký umělec vytvořil pro Overwatch postavičku zaklínačky Ciri

4. 10. 2018 | 11:47 Overwatch
Kdo by neznal ságu o zaklínači Geraltu z Rivie a o slečně jménem Cirilla Fiona Elen Riannon z Cintry, neboli Ciri? Zaklínač! Hra od polského studia CD PROJEKT RED se stala snad tou nejhranější hrou vůbec! Geralt, Ciri, Vesemir, Eskel, Lamber, Triss, Yen a mnoho dalších se nám doslova zarylo do paměti. Co ale, kdyby se tato bělovlasá kráska objevila v jiné hře? Jaký názor na to bude mít komunita fanoušků?
Ciri v Overwatchi?
Ciri v Overwatchi?

Je samozřejmě jasné, že se tu píše o hře Overwatch.  Řecký umělec Agelos Apostolopoulos udělal charakter Cirilly ve stylu Overwatche a málokdo by mohl říct, že to není fantastické. Vše je popsáno na stránce polycount, kde tento řecký výtvarník také pracoval s jinými umělci. Postavu Ciri v Overwatchi představil měsíc dlouhý projekt, který se dostal i k těm nejmenším detailům.
 

Ciri v Overwatch?

Detaily jsou velmi okouzlující, projekt pracoval hlavně na tom, aby postava byla stylově co nejvíce podobná ostatním postavám ve hře. Tato postava by určitě ve světě Overwatche skvěle zapadla, přeci jen, Overwatch je vesmír, kde křečci bojují v masivních jednotkách a gorily mluví. Samozřejmě to je bohužel nápad, který se pravděpodobně nikdy nedočká své plné realizace, protože podle velkého procenta fanoušků tato postava doslova rozbíjí oba světy, i tak se ale můžeme těšit neuvěřitelným uměním p. Apostolopoulose. 

Štítky: Overwatch