Přejít k hlavnímu obsahu

Respawn nemá radost z data minerů v Apex Legends

16. 3. 2019 | 15:30 Apex Legends
Je to přibližně měsíc od vydání Apex Legends a díky tomu, že je hra stále ještě nová, je pro lidi zábavné diskutovat o nadcházejících změnách. Bohužel, v dnešní době k sobě nové, zábavné a slibné hry nepřitahují pouze diskutující na internetu ale také data minery, z čehož samozřejmě Respawn nemá radost, protože díky data minerům se tak dají zjistit věci, které dříve ve hře byly, jsou a nebo možná i budou.
,
,

K tématu data miners v Apex Legends se vyjádřil také community manager Respawnu Jayfresh Respawn, který fanouškum řekl: ”je zde spousta věcí, které byly přečteny z Apex od jeho spuštění a momentálně se šíří internetem. Víme, že je zábavné zjišťovat tyto informace a spekulovat o nich, ale žádnou z těchto informací byste neměli brát jako fakt. Je zde spousta věcí, které jsou velmi staré, nebo věcí, které jsme pouze vyzkoušeli v minulosti a rozhodli se je v Apex Legends nepoužít - nezapomínejte, náš designový proces je vytvářet prototypy a zkoušet různé nápady. Najít některou z těchto věcí neznamená, že v Apex Legends někdy vyjde. Se všemi těmito informacemi byste měli zacházet jako s fámou a věřit pouze informacím přímo od nás.” 

,

Nicméně, další slova, která Jayfresh Respawn nakonec dodal, asi také data minery nezastaví, neboť každý je zvědavý, co se v Apex Legends děje a nezáleží tak úplně na tom, jestli novinky ve hře opravdu budou: “Jsme rádi, že s příchodem první sezóny si budete moci zahrát novou legendu a využívat Battle Pass”.