Přejít k hlavnímu obsahu

Riot Games přidali na svůj merch store kolekci True Damage

12. 11. 2019 | 21:54 League of Legends
Společnost Riot Games tento týden debutovala se svou nejnovější superskupinou True Damage na pódiu Worlds. Na oslavu zveřejnění nové skupiny a jejího hitu GIANTS přidali na svůj merchandise store novou kolekci s tématem True Damage. A právě včas, brzy začíná období dávání dárků.
True Damage
True Damage

V čele kolekce jsou nové sety figurek. True Damage Akali se dočkala vlastní figurky v úctyhodné velikosti 5,5 palce (cca 14 cm), bude stát 25 dolarů. Fanoušci si také mohou vybrat ze setu minifigurek, který obsahuje všechny členy skupiny, a to za 35 dolarů. Oba dva sety je možné již předobjednat, odeslání se očekává 29. února.

Pokud budou fanoušci chtít reprezentovat skupinu, Riot přidal na prodej také dvě nová trička a mikinu. Každé tričko bude k prodeji za 30 dolarů. Jedno z nich na sobě bude mít celou skupinu True Damage, druhé zase Ekka s logem True Damage, které bude nasprejováno vertikálně. Mikina za 65 dolarů bude mít na zádech natisknutou skupinu se jménem True Damage na rukávu.

K tomu si fanoušci budou moji objednat náramek Ekko a přívěsek GIANTS. Doplňky bude možné koupit za 65 dolarů a budou odeslány 31. ledna. Riot se také spojil se streetwear společností Mighty Club a představil novou mikinu True Damage. Mikina je dodávána v černé barvě s nápisem True Damage a klávesou R na přední straně. Ta také stojí 65 dolarů. Již 5. prosince budou zveřejněny další položky z této spolupráce.

Štítky: True Damage