Přejít k hlavnímu obsahu

Riot při příležitosti nové sezóny přináší novou kolekci

17. 1. 2020 | 07:00 League of Legends
Desátá sezóna započala již minulý týden a mnoho hráčů už začalo šplhat po žebříčcích vzhůru (nebo taky ne). Pro ty, kteří chtějí oslavit tuto sezónu stylově, v Riot Games také něco upekli.
League of Legends
League of Legends

Vývojář League of Legends zveřejnil novou kolekci v herním obchodě s merchandisem právě u příležitosti začátku sezóny 2020. Kolekce obsahuje nové mikiny, trička a dva sety pokrývek hlavy.

Trička budou k dispozici v černé (pro muže i ženy), námořnicky modré a asfaltově šedé barvě, každé za 25 dolarů. Trička mají na přední straně miniaturní logo hry a složitější sezónní design na zadní. Sezónní logo je větší verzí klasického League of Legends loga se symboly každé z pěti rolí.

Mikiny mají podobný set barev jako trička. Kromě černé, tmavě šedé a námořnicky modré mikiny, Riot nabízí své první crop mikiny, které jsou kratší než ty klasické. Jsou k dostání v černé a šedé a stojí 55 dolarů, stejně jako nezkrácená verze.  

Riot má v nabídce i dva sety pokrývek hlavy v různých barvách, a to za 30 nebo 35 dolarů. Fanoušci mohou celou kolekci najít na stránkách merchandise store zde